Pereiti prie turinio
kicule

Kiek priaugote svorio?

Rekomenduojami pranešimai

Uuuu baisu prisimint, cielus 30 kg pavariau į pliusą. Gerai, kad dauguma nukrito, bet nevisi...

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priaugau apie 16kg, po gimdymo 5kg liko, ir dabar dar prie uzpakalio prilipe :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per abu nėštumus panašiai - su pirmu startavau nuo 58 kg, į gimdyklą išvažiavau 68 kg, grįžus pasisvėriau - 58 kg; praėjus 4 mėnesiams po gimdymo jau buvau sukritusi iki 52 kg ir į save nepanaši, normalus svoris atsistatė po daugiau nei 2 metų;

Dabar su antru irgi startavau nuo 58 kg, buvo prieš savaitę jau beveik 72 kg, o šian pasisvėriau 69 teliko... Įdomu su kiek grįšiu šysyk :lol:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau tau nebedaug liko.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jau tau nebedaug liko.

Liko gal net mažiau nei atrodo, nes šiąnakt jau sąrėmiai užpuolę buvo, galvojau važiuosiu gimdyt, bet paryčiais aprimo o dabar visą dieną maudžia pilvą, kietas kaip akmuo. Ir viduriai valytis pradėjo - iš kart kelis kilus numečiau :hihihi:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau lauksim naujienų. :hihihi:

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Liko gal net mažiau nei atrodo, nes šiąnakt jau sąrėmiai užpuolę buvo, galvojau važiuosiu gimdyt, bet paryčiais aprimo o dabar visą dieną maudžia pilvą, kietas kaip akmuo. Ir viduriai valytis pradėjo - iš kart kelis kilus numečiau :hihihi:

o gal tu jau ir nebelauk o vaziuok ka gyd pasakys ...jeigu ne tai juk grisi...ka po to blogiau nebutu

:hihihi::flowers::flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šysykį grįžau su 64 kg :)

bet po gimdymo tik vakar pirmąsyk wc "ant rimto buvau" - taigi pradėjau gert laisvinamuosius :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na šysykį grįžau su 64 kg :flowers:

bet po gimdymo tik vakar pirmąsyk wc "ant rimto buvau" - taigi pradėjau gert laisvinamuosius :flowers:

pas mane ta pati situacija del viduriu buvo..... taip ir uzgyvenau nemalonia zarnu liga :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pas mane ta pati situacija del viduriu buvo..... taip ir uzgyvenau nemalonia zarnu liga :super:

Kas per liga??? :mirksiukas:<_>

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pas mane ta pati situacija del viduriu buvo..... taip ir uzgyvenau nemalonia zarnu liga :super:

Kas per liga??? :mirksiukas:<_>

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.