Pereiti prie turinio
Leid

Augantis pyragas

Rekomenduojami pranešimai

Tvarkydamasi savo popierius radau tokio pyrago vardu " Hubertas" receptą.Tik pirmiausia reikia užsiauginti jo raugą,o tada kepti.Gal dar kas ir pamenate, prieš keletą metų buvo labai madoje jį kepti.Daug kas dalindavosi tuo raugu.Jei kas netingi žaisti su ta tešla ir susidomejote,galėsiu parašyti receptėlį ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butinai parasyk, Leid :victory: o koks to pyrago skonis ;) as lyg nepamenu, kad kada buciau ji ragavus :geda:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Leid, tu net neklausk ar kas nores, rasyk ir viskas, o mes jau netingesime pasidaryti ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"HUBERTAS" :P

 

RAUGAS:1 stiklinė cukraus

1 stiklinė pieno

1 stiklinė miltų

viską sumaišyti ir supylus į trijų litrų stiklainį (pridengti marle,kad nepridulkėtų,bet tešla "kvėpuotų"), kambario temperatūroje rauginti sekančiai:

 

1 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti

2 -dieną - kartą dienoje pamaišyti

3 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti

4 -dieną - kartą dienoje pamaišyti

5 -dieną - vakare - pridėti stiklinę cukraus

stiklinę pieno

stiklinę miltų

 

6 -d -pamaišyti kartą dienoje

7- d - """"""""

8- d - """""""

9 -d - """"""""

10 dieną iš ryto pridėti visko ,kaip 5 -tą dieną

 

Tą pačią dieną reikia kepti.Pirmiausia visą raugą dalyti per pusę(čia jeigu norima jo ir toliau turėti).Vieną pusę palikti kepimui,o kitą kitą dalinti dar per pusę.Vieną pusės dalį pasilikti sau dėl raugo, antrąją dalį galima kam nors duoti arba pridėti prie kepimo dalies.Jei neketiname daugiau raugo turėti,tai kepame nedaliname,kepame iš viso raugo.

 

Kepimui: į kepimo dalies raugą dar pridedame 1 stiklinę cukraus

1 stiklinę pieno

3 kiaušinius

3 stiklines miltų

pusę stiklinės aliejaus

1 šaukštas kepimo miltelių

1 šaukštas vanilinio cukraus

 

Daugiau įvairūs priedai pasirinktinai:riešutai,razinos,saulėgrąžos,cinamonas,varškė ir t.t.Kiekvieną kartą gali būti vis kitoks.Kiek pamenu nuo priedų pyrago skonis keičiasi.

 

Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 - 60 min.

 

Su rauginimui palikta tešla ,pradėti viską nuo pirmos dienos iki dešimtos.Ir vėl pyragas - su kitu priedu :D

 

:D Bandykit - skanaus! :lol: :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oho kaip cia ilgai reikia uzsiimti, o tai kiek cia tos teslos mazdaug gaunasi per tas 10 dienu vis papildant ir kaip tas pyragas viduje mazdaug atrodo, ar jis cia daugiau bulkos tipo :D niekada nesu girdejus ar macius, kaip daroma, tai atsiprasau, jei kvailai klausiu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tiksliai ir nebepamenu kiek ten tos tešlos prikyla, bet į trilitrį telpa :D

O pyragas tai ne kaip bulka, gal panašiai kaip koks keksas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aisku tada, aciukas, Leid :D reiks kada pabandyti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet girdejau dar kad reikia per puse padalinti ir kam nors duoti taip pat auginti-sako kad tada skanesnis pyragas buna....ir geriau iskyla :super:

t :D urejau as toki,bet niekada nekepiau.... :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siandien is drauges gavau kazka panasaus tik 9 dienas viskas vyksta ir 9 dienoj kepamas :flowers: tai dabar auginu tesla :super: ziuresiu kas gausis :flowers: ir maniji pyraga i 4 dalis dalint reik,viena sau o likusias zmonems kuriems laimes linki :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.