Pereiti prie turinio
Pajure

Žuvies patiekalai

Rekomenduojami pranešimai

?uvies pilnos parduotuves, o a?, jei ?eimyna u?simano ?uvintis, arba kepu ?uvyt? miltuose pavoliojusi, arba file te?loje darau (vaikai mano labai megsta).Gal kas bandet adomesnio patiekalo i? ?uvyeio pagaminti?....

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Dazniause ir as kepu file tesloja, o paprasta zuvyte pavalioju.

 

Karta kepiau didziuli karpi orkaitej, tai super gavosi B) Toks sultingas ir skanus buvo? Haski paklauskit, ji ragavo ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As daznai is zuvies filė darrau kotletus.Sumalu menkės ar jūros lydekos filė, pridedu piene mirkyto batono, prieskonių, grietinės, kepintų svogūnų, kiausinį, viską ismaisau, darau kotletukus, volioju miltuose ir kepu aliejuj.MAno seimynai ir man labai patinka :rolleyes:

O kartais is tos pačios masės, tik be batono, darau maziukus rutuliukus, metu į verdantį vandenį, pridedu morkų, bulvių, krapų, prieskonių ir verdu zuvienę :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

?ita recepta anyta pasake, o ji ka?kur per televizorio i?girdo. Labai paprastas, greitas ir skanus. Karpio file labiausiai tinka, bet galima ir kitas ?uvis naudoti. Tai va, karpio gabaliukus sudeti a idna ar bleka ir apipilti tokiu pada?u: majonezo su krapais ir grietineles, kad apsemto. Kepti akaitintoje orkaiteje gal 20-30 min. Po to apibarstyti fermentiniu suriu ir petra?olem. Ir dar pakepti. Nu labai skanu su ry?iais :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As zuvi kepu paniravus i kiausini ir dziuveselius. O paskui tradiciskai ant virsau svogunai pakepinti su ketciupu :geda

 

O karpis tai tikrai superinis buvo :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Radau recepta ir vakar kepiau.Zuvies file palaikyti su prieskoniais.Skarda istepti riebalais(as tepiau sviestu).Skardoje deti riekelem pjaustytas bulves,po to zuvies file.tarkuotu morku ir smulkiai pjaustytu svogunu.Is grietines,majonezo,kiausinio ir pieno padaryti plakini ir uzpilti.Kepa apie 40 min.Pabaigoje uzbarstyti fermentinio surio,kad issilydytu.Su garnyru buvo labai skanu. :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip ?inot hekas labai sausa ?uvis, todel a? tu?inu piene :clap: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

8 silkio file

1/4 l grietineles

4 ?auk?tai majonezo

1 ?auk?tas keeupo

3 la?ai tabasco pada?o

?iupsnelis druskos

?iupsnelis juodojo pipiro

krapo.

 

Suplakti grietinel?, atsargiai Amai?yti likusius komponentus ir pagardinti pagal skoni. Pada?a sukresti a gilia lek?t?. Silkes susukti a ritinelius, susmeigti pagaliukais ir sudeti a pada?a. Pada?a galima puo?ti krapais. :essen

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Duosiu keleta patarimo kaip ?uva padaryt skanesn?.

 

zuvys, troskintos isrugose, esti maistingos ir pikantisko skonio.troskindami zuvi nenaudokit daug skyscio, nes pacioje zuvyje yra pakankamai.

Zuvis bus skanesne, jei kepsite aliejuje perpus su sviestu. keptuves neuzdenkite.tuomet zuvies gabaliukai graziau apskrus.

Kepdami zuvi, i keptuve imeskite citrinos griezineli, jis sugeria nelabai malonu zuvies kvapa.

Kad kepta zuvis butu skanesne 30-40 min palaikykite piene, paskui apvoliokite miltuoseir kepkite.

Folijoje kepta zuvis yra sultingesne ir skanesne,Paruosta ir nuplauta zuvi pasudykite,pridekiteprieskoniu, ivyniojite i folija ir kepkite orkaiteje.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.