Pereiti prie turinio
kicule

„Kelias į žvaigždes 3“

Kaip manote kas laimės KĮŽ  

14 narių prabalsavo

1. 1. Ką palaikote?

• Anatolijus
      10
    • Dumas
      1
    • Deividas
      3

Rekomenduojami pranešimai

Kaip gaila kad Audrius iskrito :super: Labai tikiuosi kad pirmadieni jis sugris :D

zmonike, sudesiu veliau :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cha Gintarė laimėjo kaip ir, aš vienintelė už ją balsavau :super: nors už Deivį nieks išvis nebalsavo, o jis ir laimėjo :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Deivis gerbeju nemazai turi :D

Labai tikiuosi kad Audrius gris :rolleyes:

Kazin kokie rezultatai buvo irtikruju uz Audriu ir Gintare :super:

LNK eilini karta pinigeliu " padare" :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man tai tas pats dėl Audriaus :rolleyes:

O LNK'ą gi reik kažkaip irgi gyventi :D va ir užsidirbo 12 000 lt, kas gi mokės už visas keliones į Egiptą? O Audrius tikrai grįš čia specialiai taip jaučiu padarė :super: šansą būtų gaves bilei kuris iškrites, manau :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir taip manau (del sanso), nesu didele gerbeja Audriaus ( man aplamai visi vienodi) bet latinka siek tiek daugiau negu Deividas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vistiek Gintarė iš jų geriausia, nors jai laimėt KĮŽ be šansų. O šiaip matau realiausią laimėtoja tai Anatolijų, geros man jo dainos :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel taip manai :D is mergynu Gintare tikrai niekada neatrode "silpna" dalyve, atlikeja.

As siandien kazkaip ziuredama ir taip pamaniau kad Anatolius gali laimeti :rolleyes: .

O kaip jums valinskas su Egle 'pabendravo" :super: man net jos gaila vienu metu pasidare, ziuriu pas ta net rankos dreba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir gerai sutraukai, lauk ją kuo greičiau, jeigu jau taip sugeba antipatija užsitarnaut(pvz mano) vien per teliką stebint tai ką žinau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zinai, kaip bebutu, bet tiesioginio et., metu.... tai ir is jo puses yra labai nemandagu, jis sau daugiau gedos padare, negu jai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na zinai, kaip bebutu, bet tiesioginio et., metu.... tai ir is jo puses yra labai nemandagu, jis sau daugiau gedos padare, negu jai :rolleyes:

Nu žinok iš mano pusės tai man šaunuolis Valinskas, palaukau jį 100% . Matai kaip nuomonės gali kartais nesutapt :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesakau kad turi sutapti :super:

Man nepatiko :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik tu aš irgi nesakau :super:

Iš esamės man tai dzin, vis tiek jau nebebus taip kaip KĮŽ pirmas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.