Pereiti prie turinio
zmonike

Idėjos sodams

Rekomenduojami pranešimai

Bet man tokie sodai na netikri švelniai sakant. Tiesiog tokie jau super duper išpuoselėti kad biškį jau ir persistengta. jau net nebejaukiai ir atrodo :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei as soda tureciau, jis pas mane butu - zalia veja, butinai mozaikinis takelis

ir tik vienas koks nors kampelis butinai kiek nors apzeldintas

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jei as soda tureciau, jis pas mane butu - zalia veja, butinai mozaikinis takelis

ir tik vienas koks nors kampelis butinai kiek nors apzeldintas

Va va, apie ką aš ir šneku. Savo projekte būtent taip ir projektuojuosi, tik pas mane tas kamputis būti turėtų su mažu kriokliuku na ir vienas sklypo kampas apželdintas. O visa kita tik žolytė. Mama dar nori bais šiltnamio(mes statomies dvibutį) tai jos tas šiltnamis bus tokioje vietoje kad iš niekur jo nesimatys, tik išėjus iš jos pusės namo pasukus už kampo matysis. Na bent jau taip tikiuosi.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ir dar vienam kampe noriu pasodint kelis medelius. Pvz. vieną obelį, vieną kriaušė, vieną trešnę.ir palei tvorą kokius tris krūmus šilauogių, bei kokius tris krūmus aviečių.

Tik dar suku galvą kuom apželdint tvorą, nes noriu kuo daugiau natūralumo iš vidaus kiemo, nenoriu jokių tvorų, tik gyvatvorės. Bet ne eglinės, kadaginės ar tujinės :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplinkos prieziurai tikrai daug laiko reikia, jei nori kad viskas Idealiai atrodytu, kartais is foto gali pasiimti tik maza ideja ir ja igyvendinti pas save. Man labai aptinka ziureti per rusu TV dabar nepamenu, gal ORT1, yr tokia laida "Fazenda" ten ideju buna neblogu :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras, čia jau ne į temą gal, bet visad jaučiu nostalgija šiai laidai. Fazendą žiūrėdavom kasdien turkijoj kaip buvom, kaip eidavom po pietų padrybsot į kambarį kaip tik tuo metu per kažkurį kanalą rodydavo, tai visas dienas taip ir žiūrėjom :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai ir dar vienam kampe noriu pasodint kelis medelius. Pvz. vieną obelį, vieną kriaušė, vieną trešnę.ir palei tvorą kokius tris krūmus šilauogių, bei kokius tris krūmus aviečių.

Tik dar suku galvą kuom apželdint tvorą, nes noriu kuo daugiau natūralumo iš vidaus kiemo, nenoriu jokių tvorų, tik gyvatvorės. Bet ne eglinės, kadaginės ar tujinės :mirksiukas:

Indrute papasakojo savo sodeli toki koki as noriiu- tik pas mane dar prisideda supynes, smelio deze- na nedidele vaikui aikstele paciam gale.... :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai geras puslapėlis, gal kam nor pravers

undefined

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oho koks garazas :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.