Pereiti prie turinio
kicule

Kūno masės indeksas

Rekomenduojami pranešimai

26,35,reikia mazinti svori :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
pas mane rodo :

Jūsų KMI: 21.72 :)

Jūsų KMI: 20.58 :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
22.6

Svoris yra normalus. Rekomenduojama sveikai maitintis, būti fiziškai aktyviam, išlaikyti esamą kūno masę.

21.63 :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

REZULTATAI VIS GEREJA :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar pries menesi gal truputi daugiau mano KMI buvo virs 29 o dabar jau 25 :o

Jūsų KMI: 24.8

18,5 – 24,9 Svoris yra normalus. Rekomenduojama sveikai maitintis, būti fiziškai aktyviam, išlaikyti esamą kūno masę.

Jėėga pagaliau normalus svoris bet visvien reik dar jį sumažint biški, nors iki 21 :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
22.15 siaubas :o :) :D :wub1:

neturiu svarstykliu-negaliu pasisverti ;) gal daugiau,o gal maziau-o gal toks pats ir liko

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...KMI, ne visda tikslus rodiklis...svorio koficientas priklauso, nuo sudėjimo tipo, genetinikos, ir N veiksnių...

...pas mane jis visada didesnis nei norėtusi, nes darbo metu padidėja raumeninė masė, tad visada stebiu rūbu laisvuma...

Pas mane 22,32....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jūsų KMI: 24.8

18,5 – 24,9 Svoris yra normalus. Rekomenduojama sveikai maitintis, būti fiziškai aktyviam, išlaikyti esamą kūno masę.

Jėėga pagaliau normalus svoris bet visvien reik dar jį sumažint biški, nors iki 21 :flowers:

O kodėl ne iki 18,5? :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kodėl ne iki 18,5? :flowers:

Mano organizmas pats iki tiek neleistų numest svorio nes kūno sudėjimas yra stambus :flowers: ir nenoriu atrodyt kaip anoreksikė, noriu atrodyti gražiai ir sveikai :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano organizmas pats iki tiek neleistų numest svorio nes kūno sudėjimas yra stambus :flowers: ir nenoriu atrodyt kaip anoreksikė, noriu atrodyti gražiai ir sveikai :flowers:

...Minėjau, jog KMI nėra tikslus svorio rodiklis....Jei per daug numetama svorio kiek leidžia organizmas, kitiems pasireiškia, apatija, galvos svaigimas, pykinimas, miego sutrikimai.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano organizmas pats iki tiek neleistų numest svorio nes kūno sudėjimas yra stambus :flowers: ir nenoriu atrodyt kaip anoreksikė, noriu atrodyti gražiai ir sveikai :)

teisingai Butaforija :flowers: nors as noreciau dar numesti :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...KMI, ne visda tikslus rodiklis...svorio koficientas priklauso, nuo sudėjimo tipo, genetinikos, ir N veiksnių...

...pas mane jis visada didesnis nei norėtusi, nes darbo metu padidėja raumeninė masė, tad visada stebiu rūbu laisvuma...

Pas mane 22,32....

...Na va , dabartinis mano KMI 22,68 nesportuojant ir maitinatis košėmis iš kirvio...skirtumas kai buvo raumeninė masė 0,64, bet netelpu į tuos rūbus kiuriuos užsidėdavau kai buvau 22,32....

KMI nėra rodiklis metant svorį... :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.