Pereiti prie turinio
vikuliaa

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

Nuostabus nauji remeliai, Kicule <_< :blink: :flowers::rolleyes:

Kai atsidarai langa, tada eik i Image-> Rotate Canvas ir ten pasirink kuri nori varianta :o

labai labai aciu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mergaitės, aš čia truputį ne į temą paklausiu <_ patarkit man pra kaip kokybi foto avatar kai suma iki reikiamo dyd gaunasi tokia i nery gal yra ka spec. b nuotraukai kad nenukent jos kokyb src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif" alt=":rolleyes:"> Ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jurk, pabandyk sumazinti Image -> Image size

O veliau as dedu per www.radikal.ru ten nustatau kad sumazintu foto (dar) ir jau data i foruma :coffee:

zmonike, šaunus rėmeliai :super:

Aš jau kažkada klausiau, bet tu taip ir neatsakei man tada. Kokio dydžio rėmelius tu darai?

nes forume jie per maži :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jurk, pabandyk sumazinti Image -> Image size

O veliau as dedu per www.radikal.ru ten nustatau kad sumazintu foto (dar) ir jau data i foruma :coffee:

ačiū, kicule, bandysiu per radikal kelti :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istiesu Kicule super remeliai ir labai gera ideja del to atskiro albumuko.... :clap2: :D :(

ir kaip garzu kad jau vis daugeja nauju merginu kurios kuria tokius grazumynus :lupos::lupos::gele:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu ieka uz komplimentus :D

Man taip pat labai džiugu kad vis daugiau mergaičiu daro rėmelius :clap2:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip dabar papult i ""musu kuryba''? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites, kaip jau seniau minejau, slaptazodi gaus tik aktyvus dalyviai, kurie ne tik ima remelius, bet ir parodo kazka savo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O koks slaptazodis i remelius? Anksciau kaip ir nebuvo ar as cia ko nepastebejau...

P.S.parasiau ir pamaciau,kad jau klausta to paties...Tai jei man galima,tai gal galite atsiusti slaptazodi...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar galiu paprasyti slaptazodzio ir as i remelius, bet jei ne, tai nors verk. Iki siol zavejausi jusu darbeliais, bet pati kurti ju nemoku(bent jau kol kas). Taciau papuosti savo maziuku nuotraukytes jusu sukurtais groziais tikirai nuostabus dalykas. Labai tikiuosi,kad ir toliau galesiu tai daryti, nes kaip suprantu,tai dabar net ir paprasyti,kad iremintut nelabai yra kaip nes, nes nera is kur pasirinkt remeliu.

;)

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va...ir as neieinu ;) gal galiu paprasyti slaptazodzio???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau pats laikas kurti pacioms remelius ir juos mums parodyti, ;)

jus mums, o mes jums :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.