Pereiti prie turinio
uogyte

Lopšelis-darželis

Rekomenduojami pranešimai

Už tiek galima auklę pasamdyti...

Na taip, čia yra mano nuomonė, nes leidžiu sau ją turėti. Gaila, bet daugumai tėvų jų vaikai rūpi gerokai mažiau nei turėtų... Išgrūdau į darželį ir ramiai galiu dirbti... O kaip tas vaikas jaučiasi, ką jame darželis suformuoja- giliai dzin.

nu zinai kartais Geiste kaip issireiski tai jau ir juokas nebeima... :mirksiukas: kaip gali savas vaikutis buti DZIN?kiekvienas gyvena pagal save ir savus supratimus ,todel nereikia taip jau stipriai ir griestai varyti....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Gaila, bet daugumai tėvų jų vaikai rūpi gerokai mažiau nei turėtų... Išgrūdau į darželį ir ramiai galiu dirbti... O kaip tas vaikas jaučiasi, ką jame darželis suformuoja- giliai dzin.

Man tikrai ne dzin.Bet is tikruju ir valgyti,ir apipirkti,ir gyventi is kazko reikia.Ir tikrai galvoji per diena,ir pro langa pamacius sirdi suspaudzia,nors jie ten laksto issisiepe.Mano vaikai i darzeli eina noriai.Kartais mazosios reikia palaukti,kol iseina.Esu patenkinta ir aukletojomis,ir auklejimu.Ne jos blogu dalyku primoko.Vaikai ismoksta patys stebedami kitus.Aisku,yra minusu-per daug vaiku grupese.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu zinai kartais Geiste kaip issireiski tai jau ir juokas nebeima... :mirksiukas: kaip gali savas vaikutis buti DZIN?kiekvienas gyvena pagal save ir savus supratimus ,todel nereikia taip jau stipriai ir griestai varyti....

Matai, kadangi 13-a metų dirbau mokykloje, susidariau tokią griežtą nuomonę. Vaikai tėvams nustoja rūpėti maždaug nuo 6-os klasės. Į susirinkimus ateina keli tėvai vaikų, kurie gerai mokosi. Kiek kartų man buvo, kai iš 30-ies vaikų ateina 3-5 tėvai. Kiti turi svarbesnių reikalų.

O ir kiek vaikų yra išties planuoti? Dėl kiek mamos svarsto- daryti abortą ar ne?

Kol mūsuose nebus populiari sąmoninga tėvystė, tol ir bus taip, kaip yra...Ai, netyčia pastojau, ai pagimdžiau, ai išgrūdau į lopšelį... Seka dažnai būna tokia. Matau savo aplinkoje.

Bet argi pripažinsit? :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Matai, kadangi 13-a metų dirbau mokykloje, susidariau tokią griežtą nuomonę. Vaikai tėvams nustoja rūpėti maždaug nuo 6-os klasės. Į susirinkimus ateina keli tėvai vaikų, kurie gerai mokosi. Kiek kartų man buvo, kai iš 30-ies vaikų ateina 3-5 tėvai. Kiti turi svarbesnių reikalų.

O ir kiek vaikų yra išties planuoti? Dėl kiek mamos svarsto- daryti abortą ar ne?

Kol mūsuose nebus populiari sąmoninga tėvystė, tol ir bus taip, kaip yra...Ai, netyčia pastojau, ai pagimdžiau, ai išgrūdau į lopšelį... Seka dažnai būna tokia. Matau savo aplinkoje.

Bet argi pripažinsit? :)

ir vel gi cia tik Tavo nuomone,kuria tu susidariusi is ,kaip bandau speti, blogos aplinkos... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet argi pripažinsit? ;)

Tai tau irgi vaikai neberupi ar neberupes? :) Tu cia kartais rasai ir tokia nuomone susidaro,kad mes visos asocialios,nesirupinam vaikais,numetam darzeliuose...Cia tik mano nuomone.Atsakymas nebutinas :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne asocialume esmė...

Dauguma žmonių laikosi "standartų": mergina turi ištekėti, pagimdyti du vaikus (mergaitę ir berniuką), vaikas 3 m atiduodamas į darželį, mama užsiima pinigų darymu, paskui skundžiasi, kas su vaikais paaugliais nesusitvarko...

Istorija, besikartojanti be galo...

Jei nukrypsi nuo šito "standarto", pvz, gimdai namie, o ne ligoninėje, žiūri į tave kaip į keistuolį.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne asocialume esmė...

Dauguma žmonių laikosi "standartų": mergina turi ištekėti, pagimdyti du vaikus (mergaitę ir berniuką), vaikas 3 m atiduodamas į darželį, mama užsiima pinigų darymu, paskui skundžiasi, kas su vaikais paaugliais nesusitvarko...

Jei nukrypsi nuo šito "standarto", pvz, gimdai namie, o ne ligoninėje, žiūri į tave kaip į keistuolį.

na vadinasi as nukrypau :) ;) :(

nes mano vaikui 3 metukai ir ji dar nedarzelyje :mirksiukas::doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, čia yra mano nuomonė, nes leidžiu sau ją turėti. Gaila, bet daugumai tėvų jų vaikai rūpi gerokai mažiau nei turėtų... Išgrūdau į darželį ir ramiai galiu dirbti... O kaip tas vaikas jaučiasi, ką jame darželis suformuoja- giliai dzin.

As mieliau i lopseli leisiu, nei aukle samdysiu ;) :mirksiukas:

Aisku nekalbu apie tai, jei vaikas visiskai nenores ir t.t. ( Tada geriau pati turbut sedesiu namie).

Aukles noreciau tik "valandines" kad galeciai nuvaziuot ramiai apsipirkti kai vaikai serga.

O kaip tas vaikas jaučiasi, ką jame darželis suformuoja- giliai dzin.

Tikrai ne dzin ! Nereikia taip jau :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir galima nezinau, bet aukliu ivairiu buna...

O cia kazkoki pasidydziavima matau, del to, kad leidi aukle sau tureti :blushh: tai juk tu namie dirbi kam tau aukle? <_ mano manymu aukle="darzelis," tik darzelyje vaika palieki grupeje vaiku ne su svetimu zmogumi>

Ne asocialume esmė...

gimdymas namie tai jau visai kita tema o standartai.... kiekvienas apie juos turi kitoki supratima, tai kas tau yra ne standartas man gali buti standartas ir atvirksciai

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks dar pasididžiavimas? Neturiu aš auklės, nes man jos nereikia.

Man tik liūdna, kad toks mažas skaičius LT domisi sąmoninga tėvyste... Patys užaugę vartotojais ir savo vaikus auginate vartotojais...Kai kam tai labai naudinga...Todėl LT nėra pasirinkimo nei darželių,nei mokyklų su nestandartinėmis ugdymo sistemomis.

Buvo mėginta organizuoti LT tėvų forumą. Pati jam priklausau. Tik kad tėvai yra toooookie miegantys, jiems yra taaaaip dzin viskas, kad tas forumas praktiškai nebeegzistuoja, o galėjo daug nuveikti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GEISTE, bet kokiam forumui, puslapiui reikalinga GERA reklama, kuri kainuoja "laaabai didelis pinigus".

As pvz., apie foruma neesu girdejus... Kazkada tik tu minejei apie ji.

O kiek tokiu tevu yra?

Kiek tevu laukia kazko panasaus?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To forumo veiklos dėka maistas toliau gaminamas darželiuose, o ne vežiojamas termosuose, kaip buvo nuspręsta...

Reikalinga ne tik reklama, bet ir tėvų aktyvumas, noras...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.