Pereiti prie turinio
Nicole

Įrėminimų kalendoriuose užsakymas

Rekomenduojami pranešimai

Nera uz ka, Kristulka25 :victory:

Butaforija, nesulaukiau atsakymo, tai ireminau savo nuoziura :hm: Tikiuosi tiks..labai mazo dydzio nuotraukytes buvai uzkrovus, tad padidinus kokybe ne tokia gera, na bet gal tiks <_>

6759c8c5f74et.jpg d164a5305304t.jpg 9a031edcd71at.jpg 378f2960e8bat.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:mirksiukas::sird:

Labai grazus kalendoriai, ir kaip jus mokat, taip graziai, saunuoles.... :lol: :) :flowers::flowers::flowers:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super:

Beja, pamirsau pasakyt, kad as jau pasidariau kalendoriu ir jis jau puosia musu saldytuvo dureles, taip akys ir krypsta i toki grozi, ir visi kas pamato, klausia, kas man ji padare. Net ir fotoatelje, kur nesiau daryt kalendoriu ir kvietimus klause, kas taip graziai sumontavo???? Aciu dar karta... :P :pana3::super::super::geda::flowers::flowers:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip smagu, kad taip visiems patinka, Neringaile :super: pamalonina ir man sirdele, kad mano darbeliai taip vertinami :pana3: Aciukas uz grazius zodzius :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Viskas tvarkoje, Butaforija :rolleyes: Tik neparasei, kokio butent kalendoriaus nori ;) Parasyk psl. ir pranesimo numeri bei siek tiek apibudink pati kalendoriu, jei pranesime yra keletas ju ;)

Nera uz ka, Kristulka25 ;)

Butaforija, nesulaukiau atsakymo, tai ireminau savo nuoziura :( Tikiuosi tiks..labai mazo dydzio nuotraukytes buvai uzkrovus, tad padidinus kokybe ne tokia gera, na bet gal tiks :hm:

6759c8c5f74et.jpg d164a5305304t.jpg 9a031edcd71at.jpg 378f2960e8bat.jpg

vajetau kokie groziai :wub1: aciu nicole, negalejau kai kuri laika prisijungt :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

waw kaip grazu, kazkaip seniau neuzsukdavau i sia temele, net nemaciau jos, o cia tokios grozybes.... gal galetumet ir man ireminti nuotraukytes? :) :) :victory::pana3:

as per skype persiusciau llaime:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera uz ka, Butaforija, dziaugiuosi, kad patiko :brunette: Oksana85, aciukas uz grazius zodzius, persiusk nuotraukytes man i skype ir padarysiu, kai turesiu laiko :bicycle: parasyk, kokio butent kalendoriaus noretum :girl_devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazus kalendoriukai ir as tokio noreciau ,o kaip man reikia suzinoti kiek man tu zinuciu dar reikia issiusti kad galeciau ir as kalendoriuka uzsisakyti :flower:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Linux, po savo avataru zemiau matysi savo parasytu pranesimu skaiciu, siuo metu turi 141, tad gali uzsisakyti viena 12 atskiru menesiu kalendoriu arba 7 vieno lapo kalendorius, bet pastaruosius gali uzsisakyti tik po 2 i savaite :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na stai ir uzgruzinau foto kalendoriukui ,Gal ar apkarpius ar kaip tiks nuotraukytes .Isanksto aciukas :flower: Remelio nepasirinkome nes visi cia grazus tad nusprendem koki mum pritaikysit toks ir bus gerai

4224b54ba9684f9f66.jpg

4b40f8068e0ef61a87.jpg bfea79156598f4cbd1.jpg

39d868b78f70c3becc.jpg 40fe9e441408c68011.jpg

Redagavo Nicole

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Linux, gal galetum perkrauti nuotraukytes originaliu dydziu, nes labai mazos uzsikrove, tikriausiai pamirsai nuimti varneles nuo visu langeliu isskyrus preview :flower: O kokio butent kalendoriaus noresi :coffee: Parasyk, kuriam puslapyje ir kuris pranesimo numeris kalendoriu galerijoje ;)

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AR cia neperdideles jau kitip nebeiseina . :coffee: Galerijoji kalendoriuka issirinkom 12puslapiuke 142 nr

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.