Pereiti prie turinio
uogyte

Kokią renkatės dantų pastą ?

Rekomenduojami pranešimai

Man tai poteisybei visiškai vienodai kokia pastą, perku pirmą pasitaikiuse, kokią gražesnę ar labiau kvepiančią :rolleyes: Kažkaip neišranki aš tokiem dalykam :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet vistiek,viena patinka labiau,kita maziau.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai poteisybei visiškai vienodai kokia pastą, perku pirmą pasitaikiuse, kokią gražesnę ar labiau kvepiančią :rolleyes: Kažkaip neišranki aš tokiem dalykam :lol:

as taip pat.kokia pirmoji po ranka pasitaiko-siaip visos jos vienodos yra tik kad pavadinimas skirtingas :geda: :D :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar naudoju pasta sensodain :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai naudoju glister paasta :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dantų pasta turi būt skani :doh: , nes svarbu, kad su šepetėliu gerai dantis pavalytumėm, jie pagrinde mechaniškai valomi.. žinoma, kad visi tie priedai turi įtakos, bet dauguma jų vienodos, tiesiog colgate, blend-a-med, sensodyne ir pan. labai stipriai reklamuojamos... o dėl stomotologės, kicule, tai jei ji rekomendavo, colgate, tai ne šiaip... ji gauna už tai visokių nuolaidų n :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir vaistininkės gauna nuolaidų, premijų ir t.t. už įsiūlytus vaistus :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Kaip ir gydytojai už išrašytus vaistus... o šiaip tai sistema siaubinga...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip. Kaip ir gydytojai už išrašytus vaistus... o šiaip tai sistema siaubinga...

Pritariu, sistema tikrai klaiki :this::angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as istikima AMWAY GLISTER pastai

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pati pačiausia yra Fructodent pasta - labai gerai valo, balina, švelnaus skonio (yra įvairių skonių, nuo braškių iki vanilės) ir labai skalsi :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.