Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Na, siek tiek pasportavau (turiu namie treniruokli), o pietums uzsimaniau jogurto (liko nuo vakar), tai jo suvalgiau 130g - 125kcal (100g - 96kcal).

Suvartojau jau 402kcal (puryciu ir pietu bendras kcal).

showimg-1drachP_i74P_79_55_55_abs.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O šiaip valgyt labai norisi? :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O šiaip valgyt labai norisi? ;)

Visiskai nesinori. Valgau tam, kad valgyciau. Nesinori nualinti organizmo. Kita karta ir 1000kcal uztenka, bet paziuriu, kad mazokai ir suvalgau dar koki saldaini, kad datraukciau bent iki 1200kcal. O buna dienu, kad 1400kcal suvartoju nepastebimai.

Kai prisimenu, kiek anksciau suvalgydavau, tai baisu pasidaro. Nezinau, kur man tiek tilpdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kai prisimenu, kiek anksciau suvalgydavau, tai baisu pasidaro. Nezinau, kur man tiek tilpdavo.

Ir aš panašiai galvoju :super:

Nors kaip jau minėjau nelabai ir slačioju kalorijas, tiesiog mažesnes porcijas valgau ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandau vėl įsivažiuoti į kcal skaičiavimą. Tik labai jau sunku vėl save kažkaip apriboti :( o tuo labiau ir apskaičiuoti.

Pvz šiandien suvalgiau vieną balandėlį su visa ciela bulve ir tokiu morkų potyrščiu padažu. Tai kiek tokiam patiekalui duoti kcal? Ir dar kugelio gabaliuką, nepasisvėriau nes batarkių reik, tai irgi nežinau :doh:

Man va tie skaičiavimai tai tragedija. Galėtų būti kaip amerikoj, beveik kiekvienoje kavinei/užeigojžrestorane prie kiekvieno patiekalo parašyta kcal.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir norėdama skačiuoti, turbut tingečiau :(

Labai smagu kai kažkada pasvaiste raše ką valgė, kiek tiek kaloriju ir pan.,

Beje, pasvaiste kur dingai? Kiap sekasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip įsivažiuoji tai ir nesityngi, tiesiog tai tampa kasdienybę, kaip akd dūntis valytis ar ciūci vedžioti :(

Bet tada, vis kylą pagunda užsmerkti į tą skaičiavimą :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu matai nepastebejau, tai bus dvi nuorodas dabar :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš ir norėdama skačiuoti, turbut tingečiau :lol:

Labai smagu kai kažkada pasvaiste raše ką valgė, kiek tiek kaloriju ir pan.,

Beje, pasvaiste kur dingai? Kiap sekasi?

Sveikos.

Kazkaip skaiciuojanciu siame forume mazai buvo, tai man vienai liudnoka patapo :super:

Sekasi neblogai. Per menesi ir savaite jau netekau 9kg :lol:

Siek tiek pakeiciau maista: susidariau sau meniu, ka galiu valgyti, nuo ko mano skrandziui negerai ir t.t. Dabar geriu daug svieziai spaustu sulciu, tai nei vitaminu nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikos.

Kazkaip skaiciuojanciu siame forume mazai buvo, tai man vienai liudnoka patapo :super:

Sekasi neblogai. Per menesi ir savaite jau netekau 9kg :lol:

Siek tiek pakeiciau maista: susidariau sau meniu, ka galiu valgyti, nuo ko mano skrandziui negerai ir t.t. Dabar geriu daug svieziai spaustu sulciu, tai nei vitaminu nereikia.

oho 9 kg per toki trumpa laika sakyciau labai daug. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.