Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Aš daryčiau taip, kad dedant produktus viską sverčiau, paskui sudėčiau viso ruošinio kalorijas, pažiūrėčiau kiek jo gavosi ir padalinčiau...išsivesčiau 100gr kaloringumą ir valgyčiau - kitaip nesugalvoju ;) Daug cackinimosi, bet... aišku jei darai didesnį kiekį ir nežinai kiek ten tau visko reikės, tai gali pasverti turimą kefyrą, pieną ir t.t. o pagaminus pažiūrėt kiek liko... čia kaip patogiau...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aš daryčiau taip, kad dedant produktus viską sverčiau, paskui sudėčiau viso ruošinio kalorijas, pažiūrėčiau kiek jo gavosi ir padalinčiau...išsivesčiau 100gr kaloringumą ir valgyčiau - kitaip nesugalvoju ;) Daug cackinimosi, bet... aišku jei darai didesnį kiekį ir nežinai kiek ten tau visko reikės, tai gali pasverti turimą kefyrą, pieną ir t.t. o pagaminus pažiūrėt kiek liko... čia kaip patogiau...

bandysiu pirma varianta, nes darysim visai seimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir miegot turbūt dar neini...

Bet sutik suvalgyta nemažai, jei taip viską sudėjus į vieną lėkštę, tai ojojoj ir duona, bulka, sūris... viskas koloringa... vot tame ir esmė, kad pradžioj kol įpranti, tai sunkoka, nes valgyt norisi, o kalorijos jau baigėsi, tad vaikštai po parduotuvę ir žiūri kas čia kolorijų mažiau turi ir kas sočiau...o po kurio laiko, tai jau ant svarstyklių dedi ir daug maž žinai kiek čia bus ir mintyse nuo ryto galvoji, kad dabar bananas, paskui karštas sumuštinis su arbata ir saldikliu (chana turbūt kepenim), paskui ką nors sočiau, pavakariams koks vaisius... ar šiaip kas lengvo, vakarienei aš valgau normalaus ką nors, nes pelėda, tai suvalgius kažką lengvo iki 1 nakties nedatraukčiau... ir žinai kas bent jau man padėjo pačioj pradžioj... vanduo... butelis ant stalo prie kompo visad stovi per tokį atstumą, kad labai siekti nereiktų...ir vis gurkšnoju... skrandis ne tuščias ir netaip ir žiauriai norisi.. aišku alkana labai, tai nepagukšnosi :pana3:

Tai va tas ir blogiausia, kad atrodo nu ką beįdėsi į burną, viskas turi milijoną kalorijų ;) jazau kaip pagalvoji, tai anksčiau turbūt kokius 5000-6000kcal surydavau, nu ir ką paskui norėt kad svoris neaugtų, ane?

Reik jaučiu kažkaip pasidaryt valgiaraštį, nes kitaip ėdimas tai haną, be sotis.

O šiandien, apart vandens į skrandį daugiau nieko nieko, nebus.

Bėja, apie vandenį, jau ką ką, bet dozę vandens visas išsiurbiu savo. čia dar nuo anos dietos liko toks įprotis, tik gailą į paskaitas jau nebesivežioju vandenuko :D nes us mikrūškę tasytis porą vadovėlių, kodeksų, šiaip šimtalapių įstatymų ir dar vandenio visai manęs nevilioja.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indre, svarbu į rėžimą įsivažiuot, t.y. valgai ne kada lsumąstai, kad nori, o kada reikia, t.y. susiplanuoji dieną ir maitinimąsi įtrauki ir valgai kada reikia... tik aišku labai nesikankinant, nes orgnizme gynybinės reakcijos įsijungs...

Aš valgydavau vos pabudus, pietūs apie 13:00 - 13:30, vakarienė parėjus iš darbo... užsimanau 12val valgyt ir sakau, kad apseisi, dar valanda ir liūrlinu undenėlį :D .....tik tau mano rėžimas gali visai netikti, gal tu ryte vos arbatos gali išgerti, o labai nori valgyt kokią 12, paskui 16val ir paskui vakare... ;) prisitaikai valgį pagal tai kaip įpratus valgyt, pasiskirstai maždaug kolorijas ir pirmyn.. aš nuo rydienos prisijungsiu prie priedurnių sveriančių kasnius, nes šiadnien lipau darbe ant svarstyklių... per savaitę aną padoriai paryjus 2kg užsiauginau... kraupu...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, mano pusryčiai būną tik apie 12 val., ne anksčiau. Paskui apie kokia 16-17 visad noriu, ir paskui dar vėliau, bet jau tą dar vėliau reiktų labai apmažint ;)

Prisimaliau dar tų kruopų, šiandien jau užmerkiau tuos miltukus, nes rytoj nebus kada ryte, tai va jie jaučiu mano pusryčiai. Nu geriausiu atvėju dar bananą įkirsiu su apelsinu kokių. O gal pabandyt suvalgyt ir bananą ir apelsiną ir varškės puse pokelio, nes turiu labai skanios ir jos kcal būtų 171 :D

Žinau kad vakarieniai vyrui kepsiu nugarinės kepsnių, tai ir sau pasisversiu. Nu ir su daržovėm suvarysiu.

Bet dar vėliau, apie 11 parskrenda mano puskė, tai močiutė ruošia vėdarus, įdarytas karkas ir t.t. tai bus vėl šikna :pana3:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pvz čia liesos nugarinės kaloringumas tai aiškus, bet kaip apsaikčiuoti keptos? kiek aliejas daskaičiuot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man svoris krito, kad ir lėtai (pirmus mėn, tai labai greitai, paskui sulėtėjo), bet vis bent po 1 -0,5kg į savaitę (o tada jau visai nesikankinau) turbūt kaip tik todėl, kad nesikankinau.. pas mane buvo tokios atsipalaidavimo dienos (ne dažniau kaip kartas savaitėj esant neišvengiamybei - kavinė su draugais, gimtadienis ar pan.) kada leisdavau sau nukrypti trumpam nuo dietos, t.y. jei kokia šventė išpuldavo... aišku nekimšdavau pilna gerkle, bet jei kažko norėjau, tai ir valgiau. Tai vot bus vėdarai, įsidedi porciją kaip kavinėj ir skanaus, o paskum vėl tvarkingai vieta... be nukrypimų...beje ir vėdarus galima įvertinti kalorijom ir jei nesipilsi spirgučių padažo, o valgysi su liesa grietine, tai nebus jau toks ir tragizmas...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O pvz čia liesos nugarinės kaloringumas tai aiškus, bet kaip apsaikčiuoti keptos? kiek aliejas daskaičiuot?

aš žinok pasiieškau kitur tada ir jei nerandu niekur nieko panašau, tai kai kažką kepu atkreipiu dėmesį kiek pilu ir paskum kiek maždaug liko... ir tą skirtumą sau prisidedu, bet čia jau aišku labai iš akies gaunasi...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip vėdarai be spirgių? :pana3: cepai gerai ir be sapirgių, kugelis irgi bet vėdarai :D

Bet blyn, iki vakaro nevalgyt nieko, kad paskui prisikimšti vėdarų, irgi ne kas, žodžiu ryt persiėdimas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu kaip vėdarai be spirgių? :D

Aga ir aš taip pagalvojau :pana3::super: ;) Bet žinok nieko baisaus - suvalgoma - išbandyta... Čia tik tas kas nuolat valgo su spirgiais nesuvokia, kad skanu ir kitaip...aišku nepalyginama su spirgiais...

Bet blyn, iki vakaro nevalgyt nieko, kad paskui prisikimšti vėdarų, irgi ne kas

Jei nevalgysi iki vakaro nieko, tai vakare kai prišoksi alkana, tai.... geriau kaip tik valgyk normaliai pagal rėžimą, nekoloringai... pasilik daugiau kolorijų vakarui ir dar prieš vėdarus kokiam 20 minučių likus išgerk vandens padoriai... paskum daug ir netilps...

(net pačiai žiauriai skamba.. mano mylimiausiais patiekalas - vėdarai)

žodžiu ryt persiėdimas ;)

persivalgyt vėdarų... užsipavydėjau....

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

persivalgyt vėdarų... užsipavydėjau....

Ir dar įsivaizduoji naminių, karštučių, skanučių, apspskrudusių :D ryt sau leisiu priėsti vėdarų kie noriu, nu gerai bent jau vieną porcija močiutės ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieną porciją ;)

Tas ryjimo džiaugsmas užtruks kokį pusvalandžiuką, nu max valandą...o, kad numesti ką sukaupei reiks žyyymiai daugiau laiko... tad geriau gal pasikankinti tą vakarą (sotumas ateina truputį vėliau), nei, kad paskum keletą dienų ir ilgų vakarų kankintis su buteliu vandens pašonėj...kai antros porcijos pirmą kąsnį dėsi burnon, tai pagalvok ir apie tai... :D

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.