Pereiti prie turinio
Snapė

Namo projektas

Rekomenduojami pranešimai

Eitvyde,

Mūsų namo projektas turėtų būti dvibutis kaip ir minėjau jau. Tai suėjimas ar turėtų būti per bendrą patalpą kurioje turėtų būti katilinė abiem pusėm ir skalbenkė su džiovyklę, lyginimo lenta ir t.t. Tai mūm tokio kambariuko ir reik.

Antrame aukšte, drabužinė būtų būtent tik tėvų miegamajam, ir įėjimą darytume iš mūsų miegamojo, taip kaip tu ir sakiai.

Dėl šildymo oru ar vandeniu iš žemės tai turbūt kalbėjai apie geoterminį šildymą. Kuris vis dėl to pasirodo nepasitvirtino. Instaliacija nerealiai brangi, priklauso nuo grunto namo dydžio ir t.t. bet plius minus 200 kvadratų namui instaliacija vien kainuotų nuo 60 000- 70 000lt, o šildytis nėra jau taip pigu kaip buvo iš pat pradžiū manyta ir sakytą.

O dabartinis "stebuklas" yra elektrodinis šildymas. Kaina šildymo panaši gautūsi kaip geoterminio BET instaliacija apie 5000lt. O ir čia kaip nekeista kaune tik mano tėvas dirba su jais, tai mūm dar daug daug pigiau gautūsi :(

Jau vien dėl to apsimoką, kad paklojes vieną algą ir eini gyvent, o su geoterminiu jau reiktų būtent jam imti paskola 30 metų, ir permokėt nerealius procentus.

Elektrodinis šildymas gerai ir tuom, beja, kaip ir geoterminis, kad nustatei šildymą ir šildo be jokių kitokių vargų. Jaučią temperatūrų svyravimą lauke(t.y. davikliai) pagal kuriuos gali reguliuoti temperatūrą kambariuose, taip pat gali atlikti ir kondicionavimo sistemą, kuri irgi būtina.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pagaliau, mes jau savo projektą turim :rolleyes::rolleyes: :wub1: jau laiminga esu iki beprotybės, pagaliau priėjom su architektu bendrą namo vaizdo ko mes norim, ir ką jis siūlė. Man mūsų namo projektas pats pačiausias ir nuostabiausias B)

Dar vyras derina tik aukščius, ir ten kelis langus keisti nori, bet šiaip jau viskas pagaliau baitga ta stadija.

Dabar dar popierizmo krūva liko iki kol pradėsim, nekenčiu aš jo klaikiai :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmetu trumpam parodyti mūsų namo projektuką :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:)

Kas į? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atsiprašome, bet Jūs neturite teisės naudotis šia savybe. Jeigu Jūs neprisijungęs, prašome padaryti tai dabar.

išėmei jau? šikančių traukinys nelaukia?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
išėmei jau? šikančių traukinys nelaukia?

Nea, man tai ir atidaro kaip nieko. Tuoj perkelsiu tada į internetinį fotoalbumą, gal tada matysis :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va bandau kitaip

pirmas aukštas

538b501230dct.jpg

Antras aukštas

3dd5d8190709t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogas projektelis :victory: o cia kaip supratau kartu su tevais bus sujungta, viena dalis jusu, o kita namo dalis tevu, ar ne :wub1: :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neblogas projektelis :) o cia kaip supratau kartu su tevais bus sujungta, viena dalis jusu, o kita namo dalis tevu, ar ne :) :)

Čia dvibutis namas, susijungiantis tik per garažą, dar ten vienas duris katilinės reik perkelti į garažą, o ne kad būtų įėjimas iš mano tambūro.

Ta didžioji dalis mūsų kita mano mamos su vyru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.