Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

nezinau ka daryti jau menesines veluoja lygei 10 dienu dariau nestumo testa rodo kad nera gal dar per mazas nestumas kad parodytu ar kaip :( ir krutine jautri ir y vc baisiai daug lakstau ypac vakare pries miega gal sakau koke liga mane paeme ar ka nezinau ka daryti....... :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandyk dar viena testa pasidaryti :rolleyes: ir nereikes jaudintis.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pabandyk dar viena testa pasidaryti :rolleyes: ir nereikes jaudintis.

tame ir beda sende ryte dariau ir nieko gero nerodo.......... :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tame ir beda sende ryte dariau ir nieko gero nerodo.......... :rolleyes:

O anksciau ar budavo velavimu? Gal paprasciausiai uzsilaike, juk buna visokiu priezasciu, tai ir stresai, nuovargis, itampa, liga ir daug visko, del ko sutrikna ciklas, turek kantrybes ir luktelk, po keliu dienu vel pasidaryk testa.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir beda sende ryte dariau ir nieko gero nerodo.......... :(

nueik pas gyd....nes jeigu dar maziukas nestumas tai ir ne visi testukai parodo....bet greiciausiai jau reikes sveikinti :rolleyes:<_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_ps.gif" alt=":ps:">

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasimatok temperatura,jei 37 ir daugiau,tada Sveikinu!!!!!!!!! :D

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pasimatok temperatura,jei 37 ir daugiau,tada Sveikinu!!!!!!!!! :this:

rytoj jau eisiu pas ginekologe jau atcibodo tuos testus daryti o jau nesulaikiu mmmmmmmmmm......

15 dienu.Sakai pasimatuoti temperatura nagi reikia pabandyti kiek zinau ten geriausia matuoti ane???????? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
rytoj jau eisiu pas ginekologe jau atcibodo tuos testus daryti o jau nesulaikiu mmmmmmmmmm......

15 dienu.Sakai pasimatuoti temperatura nagi reikia pabandyti kiek zinau ten geriausia matuoti ane???????? :mirksiukas:

butent ten ir reikia pasimatuoti. is pacio ryto, nesikeliant is lovos reikia ilkisti termomentra ir pamatuoti :rolleyes: sekmes :doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
butent ten ir reikia pasimatuoti. is pacio ryto, nesikeliant is lovos reikia ilkisti termomentra ir pamatuoti :doh: sekmes :)

zinai as nesenai taip pamatavau net jau atcikelusi buvau ir po kokiu triju valandu ir parode termometras 37.4 o seip kuno temperatura mano daba 36.4 kaip priklauso tai is to ka spresti kad laukuosi??????? :mirksiukas::rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zinai as nesenai taip pamatavau net jau atcikelusi buvau ir po kokiu triju valandu ir parode termometras 37.4 o seip kuno temperatura mano daba 36.4 kaip priklauso tai is to ka spresti kad laukuosi??????? :huh: :D

igne, reikia matuoti neatsikelus is lovos, jei jau pamirsai ir atsikelei, tai atidet rytdienai reikia :D Taip matuot reikia kelias dienas is eiles :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taivat buvau pas ginekologa ziurejo per endoskopa nieko nemate po to ant lektuvelio abzejo viskas tvarko jokiu ligu nera pasake arba ciklas sustojo nuo streso arba dar per mazas nestumas nesimato israse tablecikiu gert iki 24 dienos nes tada man mmmm turi buti jei nesulauksiu tada teiks vel zyguoti pas daktare o tos tableciukes ramina ir padeda prisaukt mmmmmmm..... bet jei nestumas yra jos nekenkia vaisiui tai va tokios naujienos ne sis ne tas nezinau ka ir galvoti. :D ;) ;) :huh: :D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.