Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Kaip idomu :huh:

As kazkaip nenoreciau tokiu atvejo juokiu tabletyciu gerti :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaip idomu :huh:

As kazkaip nenoreciau tokiu atvejo juokiu tabletyciu gerti :D

nu as taip ir pagalvojau bet jeigu nesilaukiu ir menesines nesirodo tai negerai tada butu paskui pastojimui gali veliau kenkti tas toks uzsilaikymas ju net nezinau ka bedaryti??????????

bet ir tas krutines skausmas ir begiojimas y vc yra ir sende truputy is ryto pykino nestiprei uzuodus mesa su dukra kai buvau nescia tai tris pirmus menesius mesos nevalgiau uztekdavo uzuost ir iskart y ryga varydavau :D ai nezianu ir nestumo testai nerodo nieko as girdejus toky varijenta kad gali nerodyti nes moters organizmas kai pastoji negamina kaskokio hormono kuris ir turi parodyti ta antra juostele skaicius esu apie tai.

teks laukti tu mmmm jei nebus tada tikrai tikiu kad neviena nedaug ir teliko iki 24 dienos tiek i9stempiau ir da palauksiu tos nuostabios tikekimes zinios.o kazin kiek savaiciu nestumas turi buti kad jau per endoskopa matyt galima butu jau?????

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu del viso pikto pamatuok ryt temper.,

Siaip 4-5 savaiciu jau turetu matytis ;)

Mam antra karta ir testas ne iš karto parodė ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu tu del viso pikto pamatuok ryt temper.,

Siaip 4-5 savaiciu jau turetu matytis :)

Mam antra karta ir testas ne iš karto parodė ;)

niu gerai pasinaudosiu tavo patarimu ryt is ryto pamatuosiu ;)

tai daba man jauvieluoje be vienos dienos keturios savaites. ;)

o buvau uzvakar pas ginekologa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai ir man taip buvo. menesines velavo, tad nusipirkau testa ir ... viena juostele. Nu galvoju siaip tai niekad neveluoja, nusipirkau dar viena testa ir vel viena juostele, bet si kart nutariau dar po minuteles pasiziureti i ji ir vajetau pamaciau labai neryskia dar viena juostele. Nu tada sugalvojau, kad reik nueiti pas gydytoja. Nuejus gydytoja nepamate jokio nestumo sako, kad labai dar mazas tai as lukterejau pora savaiteliu, menesines taip ir neprasidejo ir ka tu galvoji dar karteli nuejau pas gydytoje ir valio pasake, kad jau turesiu leliu ;)

Tai va taip reikia kantrybes siuose reikalauose tik aisku, kad labai sunku ta laika islaukti :super:

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes laukėm 10 mėnesiukų, kol sulaukėm II, bet užtat dabar turim dvynukus-porytę :( :(

mik_min.png1h1i0j123c757j3j0j4d26233336333b7326233337313b206476796e756b616d73.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mum uzkibo greitai , galim saky per daug greitai , geguzes gale baigaiu gerti KT ir birzelio 9-10 jau buvo pakibes vaikiukas :(

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nutraukiau tabletes ir jau kitą mėnesį buvau nėščia. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmas 6 men. antras is pirmo karto ;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai niekaip neina uzkipti su antru jau pusantru metu kaim nekimba buvo pradingusios mmmm pora menesiu jau galvojau gal nuejau pas ginekologe nerado nestumo galvojo kad nuo streso tai tablecikiu israse iskart atcirado mmmmm prasirgau o daba ir vel pora men neateina mmmm nestumo testas nieko nerodo apsoliucei nuprotet galima sitaip. :cray: :D :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tai niekaip neina uzkipti su antru jau pusantru metu kaim nekimba buvo pradingusios mmmm pora menesiu jau galvojau gal nuejau pas ginekologe nerado nestumo galvojo kad nuo streso tai tablecikiu israse iskart atcirado mmmmm prasirgau o daba ir vel pora men neateina mmmm nestumo testas nieko nerodo apsoliucei nuprotet galima sitaip. :cray: :D :(

igne neliudek ,tikrai manau susilauksit antro mazylio :(

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.