Pereiti prie turinio
Snapė

Tele maxima

Rekomenduojami pranešimai

Iki 12.31 tai gal dar spesit kas susivest

paskambinkite 1500, spauskite 1, įveskite 99957196# ir saugos kodą 477330#

ir dar vienas

paskambinkite 1500, spauskite 1, įveskite 10873755# ir saugos kodą 901811#

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkas isnaudojo ir nepadekojo net, kaip negrazu...

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai negražu :flowers:

Turiu dar, gal šį kart taip neatsitiks

paskambinkite 1500, spauskite 1, įveskite 13542751# ir saugos kodą 777341#

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekinga :flowers:

GERU 2009-uju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu dar viena, gal kam pravers

paskambinkite 1500, spauskite 1, įveskite 14095637# ir saugos kodą 275499#

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir vel kazkas apsikiaulino, isnaudojo ir ne burbt .... :blink:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes. Nu labai gaila, bet tik dabar pamaciau sia temele (nu dar naujoke esu :rolleyes: ). Pries kelias dienas ismeciau visa susni pasibaigusiu kvituku <_< . Tai daba viena radau, tai galvoju kazkam vistiek pravers...Taigi, iveskite 17220164# ir saugos kodas 881657#. Galioja iki 2009 02 15. sekmes :flowers:

line_jura-6F71CE.gif_beg_delf-slank.gif_time_1196719200_text_Mano%20vaikeliui%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A tai cia bereik kam nors tu kvituku, nes kazkaip cia nyku pasidare, tai ir suabejojau ar jie kam bereikalingi? :flowers:

line_jura-6F71CE.gif_beg_delf-slank.gif_time_1196719200_text_Mano%20vaikeliui%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A tai cia bereik kam nors tu kvituku, nes kazkaip cia nyku pasidare, tai ir suabejojau ar jie kam bereikalingi? :flowers:

na tai kad cia bet koks svecias gali pasiimti juos, ir net aciu nepasakyti. pabandai pasipildyt o sako kad jau isnaudota. taip kad aciu nesulauksi is tu kurie tik naudojasi sveciu teisem :rolleyes:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės :rolleyes: ,

Labai apsidžiaugiau radus šią temelę, jei kas turėsit kvituką, galit man į až parašyti, būsiu labai dėkinga.

Ačiū :doh:

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik7-slank.gif_beg2_vaik5-slank.gif_time_1010095200_time2_1195250400_text_Dukrytei_text2_Suneliui.gif

line_vest7-03B74F.gif_beg_vest4-slank.gif_time_996271200_text_Mudu%20kartu.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikutės :rolleyes: ,

Labai apsidžiaugiau radus šią temelę, jei kas turėsit kvituką, galit man į až parašyti, būsiu labai dėkinga.

Ačiū :super:

o ne per godi esi?

Kad tau kaip isskirtiniai naujokei reiktu i az siusti, juk ne tu viena naudojiesi tele maxima yra ir daugiau forumieciu bendraujanciu cia kur kas ilgiau. tai gali ir taip kaip svecias tyliai pasiimti, nebet konkurencija didele kad nespesi? :flowers:

visos cia lygeteises i tuos kvitukus, o kad tu turi naglumo tai matosi iskart, kad dziaugiesi suradusi sita tema.

aisku kad forume tik del naudos esi prisiregistavusi tada?

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.