Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

Aha pati ta zinau tik kiek netamsinciau graziai nesigauna man reikejo pasirinkti vertikialia nuotrauka o ne horizontalia tada taip krastai nekristu i akis, o del riskumo nelabai kas gaunasi, kiek bandziau tai vyras visada ryskesnis gaunasi o nuotaka tokia blanki labai. Man nepatinka, kad nuotakos ranka tokia tamsesne gaunasi (kaip ir pats jaunikis) o ji pati tokia vos vos matoma :victory: nu bet pirmas blynas, kitas bus geresnis :rolleyes: :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

butaforija labai grazus darbelis :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazus Butaforija :flowers::doh: ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha pati ta zinau tik kiek netamsinciau graziai nesigauna man reikejo pasirinkti vertikialia nuotrauka o ne horizontalia tada taip krastai nekristu i akis, o del riskumo nelabai kas gaunasi, kiek bandziau tai vyras visada ryskesnis gaunasi o nuotaka tokia blanki labai. Man nepatinka, kad nuotakos ranka tokia tamsesne gaunasi (kaip ir pats jaunikis) o ji pati tokia vos vos matoma :flowers: nu bet pirmas blynas, kitas bus geresnis :) :D

nu jei čia pirmas blynas tavo tai tikrai superinis :mirksiukas:(pamatytum tu mano pirmus blynus) :D

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, Butaforija, super darbeliai :flowers: :flowers: :flowers: As dar prie visu pastebejimu parekomenduociau pakeisti nuotraukos spalva i Sepia ar panasia, kaip ir pati knyga..Tai galima padaryti per Image->Adjustments->Photo filter ir ten isplestineje pasirinkti Sepia, o apacioje kur Density, pazaisti su nustatymais, jei nori kad spalva butu ryskesne, tuomet trauk i desine :victory:

O cia pora koliazu darytu maniskio draugams :victory: Pirmasis siaip pakvailiojimas, o antras lyg ir nieko gavosi :victory: ;)

60d8de742091t.jpg 7719803d7e92t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip tik pirmas labai patiko :flowers:

Gal turi dar ta fona? (Pirma?)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazus abudu koliazai Nicole..... man abudu patiko :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tas antras :flowers: na siaip abudu koliazai grazus,bet antras grazesnis,,,,gal del to kad ten daug visko...toks pasakiskas...bet o tas berniukas dydisis koks simpatulia... :flowers: ot mergas vylios.... :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as pritariu, kad abu simpatiski!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:flowers:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.