Pereiti prie turinio
kicule

Meet'as

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu, kaip visada :mirksiukas: Tada kas noretu Alytuje sestadieni arba sekmadieni dienos metu keletai valandeliu susitikiti, tarkim kokia 14 arba 15 val. :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Zodziu, kaip visada :mirksiukas:

Kas kaip visada? :angry:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zodziu, kaip visada :mirksiukas: Tada kas noretu Alytuje sestadieni arba sekmadieni dienos metu keletai valandeliu susitikiti, tarkim kokia 14 arba 15 val. :blink:

Jei šeštadienį, tai mano autikas bus 13.45 stoty arba 14.55, o jei sekmadienį, tai tik 14.55.

Nors aišku galiu ir anksčiau atvažiuot ir pasitąsyt kur...

:angry:

Kas kaip visada? :blink:

Kad pradžioj norinčių daug, o kai iki reikalo daeinama, tai beveik nieko nelieka :blink:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, tada mes susitikim sekmadieni apie kokia 15.15 val. Jei kas dar nores prie musu prisijungti, labai prasom :mirksiukas: Ar tinka tau, Eitvyde :angry: Gal dar Ieka ir Ledi_x netycia prisijungtu :blink: O kavine kokia centre gal pasirinkim, kad nereiketu toli kur lekti, as paklausiu brolio, kokia cia butu geresne :blink: Beje, i mano airiska telefona galima skambinti ir sms rasyti, tik as negaliu atrasyti, tai jeigu ka, Eitvyde, rasyk i mano brolio, as tau nr. i AZ pasiusiu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, tada mes susitikim sekmadieni apie kokia 15.15 val. Jei kas dar nores prie musu prisijungti, labai prasom :mirksiukas: Ar tinka tau, Eitvyde :angry: Gal dar Ieka ir Ledi_x netycia prisijungtu :blink: O kavine kokia centre gal pasirinkim, kad nereiketu toli kur lekti, as paklausiu brolio, kokia cia butu geresne :blink: Beje, i mano airiska telefona galima skambinti ir sms rasyti, tik as negaliu atrasyti, tai jeigu ka, Eitvyde, rasyk i mano brolio, as tau nr. i AZ pasiusiu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip tai mane labai žeidžia tokie pasisakymai "kaip visada".

Aš kaip kad pvz. esu praleidus tik VIENĄ VIENINTELĮ forumo meetą, todėl tokios pastabos pašiepenčios mane žeidžia.

Ir nedalyvauju dėl svarbių priežasčių, vyras apsirgo smarkiai, be to turiu svečių iš užsienio(mama) ir dar be to šventinis savaitgalis, per kurį susimeetint bilei kam labai sunku būtų.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tinka. Sekmadienis 15.15.

O kavinė, tai gal čia kur prie ikinės yra "Dzūkų svetainė" (ar užeiga) tiktų?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šiaip tai mane labai žeidžia tokie pasisakymai "kaip visada".

Gal tie apibendrinimai ir nėra gerai, bet...atsiversk kelis lapus atgal ir pažiūrėk kiek noro buvo ir pažiūrėk kiek jo dabar yra.. net bandymo kažką susiorganizuoti ir susikooperuoti nėra... o tu gi jau buvai sakius, kad negalėsi greičiausiai, tad dabar nepriimk to asmeniškai...

Aš kaip konkretus žmogus, tai išvis nemėgstu visokių nerimtų pavaiguliavimų iš bet kurios pusės..

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zinai, Indrute, nereikia visko taip asmeniskai priimti, as gi tau tiesiogiai netaikiau :mirksiukas: Be to, jei jau taip gilinames i zodzius, tai ir mes galejome uzsigauti, kai tu pavadinai ''trankytis po meetus'', lyg meet'as butu koks akmuo po kaklu..Niekas cia nieko nevercia, negalit ir nevaziuojat, tiesiog Eitvyde labai taikliai viska paaiskino, kad norinciuju buvo daug, o kadangi meet'as Alytuje, tai tu norinciuju ir nebeliko, jauciu butu buve Kaune, tai gal dar kas ir butu iseje..Na bet nesvarbu, kas nori susitinka ir viskas, as juk puikiai suprantu, pati savo tevus karta i metus matau, tad uztenka apie tai :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas visiems, tikrai ruosiausi, bet paskambino siandien mama ir pranese bloga naujiena - mire mano dede ir speju, kad sekmadieni laidos. Sorry mergaites :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar Kaunas,ar Alytus,ar Balbieriskes-si savaitgali negaliu... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As tai per ilgaji birzelio savaitgali negalesiu...(tada gal 4 laisvos dienos nusimato...)

:mirksiukas:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.