Pereiti prie turinio
Nijoliux

Kuriam vampyrą

Rekomenduojami pranešimai

kokia faina fampyriuke esi kicule :super: visai nebaisi, o vat Nijoliux man iki siol baisi vampyre-stengiuosi neziuret,nes namuose baisu but vienai :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritariu Oksanai... :flower: Ko tik neismastot,merginos... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kokia faina fampyriuke esi kicule :flower: visai nebaisi, o vat Nijoliux man iki siol baisi vampyre-stengiuosi neziuret,nes namuose baisu but vienai :D

Gal nuotrauka biski netinkama issirinkau :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

super pamokele , super darbeliai, reikes ir man pabandyti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal nuotrauka biski netinkama issirinkau :mirksiukas:

na nezinau-gal ir nuotrauka, bet visai nebaisus tavo vampyras :flower: niu ir gerai.... nejaugi nori baisu sukurti? :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui mergaitės, džiaugiuos kad pamokėlė patiko, stengiausi :super:

Ir nesibaiminkit manęs, ne tokia ir baisi esu :D :)

Jezau kaip fainai ;) Ir kur tu Nijoliux matai klaidas man tai nieko visai tokio :mirksiukas: aš jų nei iš pat pradžių žiūrėdama, nei po tavo komentarų nematau :geda: Man tai kažkas nerealu :wub1:

O tu pati išvis nereali vampyrė patapai :wub1:

Gaila kad tik kūdutėm galima vampyrėm būti :lol:

Nu čia jau toks mano durnas bruožas, kiek save prisimenu nuolat visiems įkyriu su savo pastabom kur ir ką pakeist ar patobulint reikėtų :doh: :( tik tiek, kad ne mažiau ir iš savęs reikalauju :bara:

O dėl lieknumo tai juk čia baikos, fotošopas visagalis, jei iš baisuoklių fotomodelius žurnalų viršeliams padaro, tai iš tavęs vampyrą ar supermodelį padaryt visai juokų darbas B)

Na stai ir mano vampyriuke :D :lol:

Klaidu aisku yra, kita karta jau zinosiu kaip daryt (busiu atidesne) :geda:

Labai fainutė tavo vampyriukė, simpatiška ir tikrai visiškai nebaisi, vat ir galėtų visas aukas taip apgaut bei suviliot :P

Ir gražiai padaryta, gal tik neskaidrios akys kažkiek kliūva ir norėtųsi kaklą kontrastingesnį padaryt, ty suvienodint su veidu, o daugiau viskas kaip ir čiki :flower:

(ir vistiek sugebėjau prisikabinti :( nepykit merginos, ne iš piktos valios čia, tokia jau įkyri priekaba esu :doh: )

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
(ir vistiek sugebėjau prisikabinti :D nepykit merginos, ne iš piktos valios čia, tokia jau įkyri priekaba esu :super: )

Aciu, aciu ;) Butent to ir reikejo, nes tiesa pasakius paciai sunkiau iziureti savo klaidas, o kai kitas pasako, tada jau ir pati matai geriau :mirksiukas:

Asd tik uz Tiesiai-sviesiai :flower:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu, aciu llaime: Butent to ir reikejo, nes tiesa pasakius paciai sunkiau iziureti savo klaidas, o kai kitas pasako, tada jau ir pati matai geriau :flower:

Asd tik uz Tiesiai-sviesiai :geda:

:grin:

:doh:

e0e4baa295c5d69a9b.jpg

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Nijoliux :victory: Trodo tikrai visai kitaip ! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daraius , ir labjausiai susinervinau , nieko man ten neisejo , nei lupu normaliai pavedzioti nieko :santa::ogo: :( net rankos nebejauciu kiek bandziua bet ...

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.