Pereiti prie turinio
Bambyna

Kai vyrai galvoja, kad yra pranešesni už moteris

Rekomenduojami pranešimai

Na bet gi kalba ejo apie tuos vyus, kurie NIEKO nedaro....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? turejau mintyse, kad buities darbo nedaro jokio - tam juk yra moterys.. :hm:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? turejau mintyse, kad buities darbo nedaro jokio - tam juk yra moterys..  :)

O ka tada vyrai daro...negi pietuose moteri?kes vien meile gyvos :hm:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ka tada vyrai daro...negi pietuose moteri?kes vien meile gyvos :hm:

Vyrai geria vyna ir pramogauja... :)

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moterys tausokime vyrus :pack2_worthy[1]: jie nykstantys kaip dinozaurai tad reikia juos myleti,saugoti nuo viso negando , laistyti kaip geles tik vynu , rupintis kad nepervargto ir neleisti dirbt sunkio darbo :laugh: juk jie varg?eliai i? nevilties savo manifesta sukure,kad mes moterys i?girstume juos :hm: Vyrai nesupykite u? mano pajuokavimus nes a? vistiek jus myliu ir ?inau ,kad su jumis sunku bet be juso dar sunkiau :wub Mes moterys irgi ne angelai - tad gaunasi lygybe - visi turim savo blogybio tiek moterys tiek vyrai :susigedes

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Moterys tausokime vyrus  :pack2_worthy[1]:  jie nykstantys kaip dinozaurai tad reikia juos myleti,saugoti nuo viso negando , laistyti kaip geles tik vynu

Jeigu vyras nepakankamai laisto motera ?ampanu ir nedovanoja jai gelio,ar verta juo rupinantis kaip nykstaneiu dinozauru ir laistyti vynu...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reta kur tavo fantazija - galima apie tai svajoti :laugh: kam nuskinto gelio puok?te jei ja galima pakeist pieva gelio , kurioj vyras mane ...laisto ir nebutinai tai turi but ?ampanas :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Reta kur tavo fantazija - galima apie tai svajoti  :laugh:  kam nuskinto gelio puok?te jei ja galima pakeist pieva gelio , kurioj vyras mane ...laisto ir nebutinai tai turi but ?ampanas  :hm:

Karta buvau u?ej?s netyeia a toka saita, kur taip daro. Ne todel, kad nera ?alia tualeto, o matyt jiems taip malonu.. :doh

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dimidroli ar nuo kar?eio tavo mintys kudlotos :hm: a? ra?iau romantine gaida , bet tu ... :doh

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Karta buvau u?ej?s netyeia a toka saita, kur taip daro. Ne todel, kad nera ?alia tualeto, o matyt jiems taip malonu..  :doh

Tik ketvirta karta skaitydama supratau, prie ko eia tulikas...visi?kai nejuokinga :bee

Reta kur tavo fantazija - galima apie tai svajoti  kam nuskinto gelio puok?te jei ja galima pakeist pieva gelio , kurioj vyras mane ...laisto ir nebutinai tai turi but ?ampanas

Svajonio vyras jokios prie?iuros nereikalauja...gali asivaizduot ja koka nori ir kaip nori...ir saugoti jo kaip nykstaneio dinozauriuko visi?kai nereikia...O vat realo reikia maitinti, lyginti jo mar?kinius, plauti kelnes ir pan.,retkareiais atne?ti kava a lova.pagirti, koks yra sexualus...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho kaip toli mes uzejom. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Shiaip noreciau ta motery pamatyti kuri stato namus, shienauja ir aria zemia. Kuri ish jusu tai daro? 

Savo namuose, kol vyras buvo komandiruotei, dviejuose kambariuose su nedidele tecio pagalba padariau remonta ir esu labai patenkinta savo darbu, aisku dabar kai vyras yra namie tuom neuzsiemu. Bet grizes vyras buvo suzavetas mano darbu :hm: Taip pat sode retkarciais pasienauju, kai nera zoliapjoves :geda

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.