Pereiti prie turinio
Nicole

Tortai

Rekomenduojami pranešimai

pasiskolinau recepta is kito forumo, bet pati dar nekepiau, bet pagyru girdejau milijona,

Jurk, jis sokoladinis, turetu patikti tau

 

Tortas "Juodas Miskas"

 

Tesla: (vienam biskvitui)

3 kiausiniai

150 gr. cukraus

100 gr. margarino

150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)

3 arb. sauks. kakavos

1 arb. saukst. sodos

 

Tortui reikia 2-ju biskvitu

 

Kremas:

450 ml. grietineles 36%

200 gr. cukraus (geriau cukraus pudros, bet tada 250 gr.)

 

Idaras:

200 gr. visniu, g.b. is kompoto, uzsaldytu ir pan.

 

Lakstu sulaistymui:

Visniu degtine, likeris, sirupas ir pan.

 

Tarpinis sluoksnis:

200 gr. juodo sokolado

3 valg. sauks. pieno

 

Paruosimas:

1. Kiausinius suplakti su cukrum. Istirpinti magrarina, leisti jam siek tiek atvesti ir maisant pilti i kiausiniu mase, ideti kakavos, miltu ir gesinta soda. Kepti 180 laipsniu orkaiteje apie 20-30 min. Patikrinti su pagaliuku. Taip kepti du biskvitus

 

2.Isplakti su cukrum grietinele

 

3. Istirpinti sokolada su pienu ir leisti siek tiek atvesti

 

4. Kiekviena biskvita su siulu padalinti i du biskvitus. Bus keturi sluoksniai. Kiekviena sulaistyti sirupu ar degtine.

 

5. I pirma biskvita deti puse kiekio vysniu, tolygiai paskirstyti puse plaktos grietineles, toliau deti antra biskvita, ant jo pilti sokoladine mase, deti trecia biskvita, ant jo likusias vysnias ir grietinele, dedam paskutini biskvita. Kad tortas butu lygus, siek tiek paspausti rankomis.

 

Papuosimas kaip kam patinka. Galima uzpilti sokoladu, galima plakta grietinele ir pabarstyti sokoladu, zodziu Jusu fantazija.

 

Paruosta torta laikyti saldytuve.

 

b510c6f7e7e9539726.jpg


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kryste argi galima sitaip vakare erzinti, a. nu nebegaliu kaip uzsimaniau... :flowers:

 

kepiau ir as malkas po sniegu, tai visai nieko man, tik as dejau grietine 10proc riebumo ir per mazai standiklo nusipirkau, tai pritruko kremo pacio torte... bet siaip skanu buvo, reikes vel kada issikepti :)


Dovanėlėflow14.gif

 

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va kokį torčiuką šiandien sulipdžiau :xsaule:

 

 

b83a5f7567a3c63beec728f4d839406c.jpg

 

a74aa0d54ca6a8c4cca12fd7eca12055.jpg


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute,

 

koks torciukas :gele:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute,

 

koks torciukas :gele:

 

Kad kaip tik šleivas kreivas ir darytas su nuotykiais :doh: :D

Kadangi turėjau daug marskaponės parsivežus iš lenkijos, o galiojimas ant ribos susiradau kitam forume tokį lengvutį receptuką bus matyt kaip skonis.

 

O dabar papasakosiu visus torto gaminimo ypatumus pagal Indrę :wub1:

 

Reik kepti vieną storą paplotį, paskui jį supjaustyit į tris papločius. Tai ką pasidariau tešlą sudėjau kepti, ir prisėdau prie kompo, tada paskambino mama per skype ir plepam, plepam, plepam.... paplotys jau degą.... ir tik staiga prisimenu jį. Aišku dugnas gerai susvilo, nugramdžiau daug degėsiu :doh: Be to iškepė kreivai, viena tik pusė pakilo, tai pjoviau sudėtingai aš jį :doh:

toliau :D čia buvo vakar naktis, galvoju sutepsiu patubdysiu į šaldytuvą per naktį skaniai subrinks. tai ką plaku grietinėlę, 5 minutes, 10 minučių o ji nei kiek netirštėja, mama sako per liesą nusipirkau, o pirkau pačią liesiausią kokią radau 10 ar tai 13 procentų riebumo.

Tai va spjoviau viską ir ryte variau pirkt normalios PLAKAMOSIOS (negalvojau kad būną plakamos ir ne) grietinėlės, ir lipdžiau kažką.

Pjūvį įdėsiu kaip prapjausim, o skonis bus matyt kas gavosi B)

 

Receptas:

 

TORTAS SU BANANAIS IR MASCARPONE SŪRIU (arba "Tiesiog tortas")

 

Tešla:

4 kiaušiniai,

150 ml cukraus,

150 ml miltų,

3 v. š. kakavos,

1 a. š. kepimo miltelių.

 

Sudrėkinimas:

150 ml bananų likerio arba bet kokio kito alkoholio.

 

Įdaras:

3 bananai,

250 g mascarpone arba kitokio šviežio sūrio,

50 ml cukraus,

2 a. š. vanilės,

 

100 g karčiojo šokolado,

200 ml grietinėlės,

3 v. š. citrinos sulčių,

50 ml brendžio.

 

Padengimas:

250 g mascarpone arba kitokio sūrio,

3 v. š. grietinėlės,

1 v. š. kakavos,

1 v. š. cukraus,

razinų šokolade,

maltų migdolų arba migdolų plokštelių.

 

 

Išplakti kiaušinius su cukrumi. Palaipsniui suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti 30 min. 175° C temperatūroje.

Grietinėlę išplakti. Šokoladą sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti peiliu. Išplakti mascarpone su cukrumi, šokoladu, vanile, citrinos sultimis ir pabaigoje sudėti plaktą grietinėlę.

Biskvitą supjaustyti į 3 lakštus. Pirmąjį lakštą sulaistyti bananų likeriu ir apdėlioti bananų griežinėliais. Ant viršaus sudėti pusę kremo masės. Uždengti antru lakštu ir pakartoti viską nuo pradžių. Uždėti trečią lakštą, uždengti plėvele ir padėti kuriam laikui į šaldytuvą.

Migdolus paskrudinti, kol taps auksinės spalvos (galima orkaitėje 225° C, 2–3 min.). Išplakti mascarpone su 3 šaukštais grietinėlės, suberti kakavą, cukrų ir aptepti šia mase tortą.

Papuošti šokolado drožlėmis, migdolais ir razinomis šokolade.


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kad kaip tik šleivas kreivas ir darytas su nuotykiais B) :doh:

Kadangi turėjau daug marskaponės parsivežus iš lenkijos, o galiojimas ant ribos susiradau kitam forume tokį lengvutį receptuką bus matyt kaip skonis.

 

O dabar papasakosiu visus torto gaminimo ypatumus pagal Indrę :gele:

 

Reik kepti vieną storą paplotį, paskui jį supjaustyit į tris papločius. Tai ką pasidariau tešlą sudėjau kepti, ir prisėdau prie kompo, tada paskambino mama per skype ir plepam, plepam, plepam.... paplotys jau degą.... ir tik staiga prisimenu jį. Aišku dugnas gerai susvilo, nugramdžiau daug degėsiu :doh: Be to iškepė kreivai, viena tik pusė pakilo, tai pjoviau sudėtingai aš jį :doh:

toliau :D čia buvo vakar naktis, galvoju sutepsiu patubdysiu į šaldytuvą per naktį skaniai subrinks. tai ką plaku grietinėlę, 5 minutes, 10 minučių o ji nei kiek netirštėja, mama sako per liesą nusipirkau, o pirkau pačią liesiausią kokią radau 10 ar tai 13 procentų riebumo.

Tai va spjoviau viską ir ryte variau pirkt normalios PLAKAMOSIOS (negalvojau kad būną plakamos ir ne) grietinėlės, ir lipdžiau kažką.

Pjūvį įdėsiu kaip prapjausim, o skonis bus matyt kas gavosi :wub1:

 

Receptas:

 

TORTAS SU BANANAIS IR MASCARPONE SŪRIU (arba "Tiesiog tortas")

 

Tešla:

4 kiaušiniai,

150 ml cukraus,

150 ml miltų,

3 v. š. kakavos,

1 a. š. kepimo miltelių.

 

Sudrėkinimas:

150 ml bananų likerio arba bet kokio kito alkoholio.

 

Įdaras:

3 bananai,

250 g mascarpone arba kitokio šviežio sūrio,

50 ml cukraus,

2 a. š. vanilės,

 

100 g karčiojo šokolado,

200 ml grietinėlės,

3 v. š. citrinos sulčių,

50 ml brendžio.

 

Padengimas:

250 g mascarpone arba kitokio sūrio,

3 v. š. grietinėlės,

1 v. š. kakavos,

1 v. š. cukraus,

razinų šokolade,

maltų migdolų arba migdolų plokštelių.

 

 

Išplakti kiaušinius su cukrumi. Palaipsniui suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti 30 min. 175° C temperatūroje.

Grietinėlę išplakti. Šokoladą sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti peiliu. Išplakti mascarpone su cukrumi, šokoladu, vanile, citrinos sultimis ir pabaigoje sudėti plaktą grietinėlę.

Biskvitą supjaustyti į 3 lakštus. Pirmąjį lakštą sulaistyti bananų likeriu ir apdėlioti bananų griežinėliais. Ant viršaus sudėti pusę kremo masės. Uždengti antru lakštu ir pakartoti viską nuo pradžių. Uždėti trečią lakštą, uždengti plėvele ir padėti kuriam laikui į šaldytuvą.

Migdolus paskrudinti, kol taps auksinės spalvos (galima orkaitėje 225° C, 2–3 min.). Išplakti mascarpone su 3 šaukštais grietinėlės, suberti kakavą, cukrų ir aptepti šia mase tortą.

Papuošti šokolado drožlėmis, migdolais ir razinomis šokolade.

 

 

mergyt kveiciu tave i svecius su siuo skanestu....nes as tai tortukus tik valgyti megstu....o kaip noreciau daba.....


erika1.gif

 

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Va kokį torčiuką šiandien sulipdžiau :wacko:

 

 

b83a5f7567a3c63beec728f4d839406c.jpg

 

a74aa0d54ca6a8c4cca12fd7eca12055.jpg

tikiu kad koks skanuliukas sis torciukas ;) , nes taip jau skaniai atrodo :o :flowers:


ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

indrute aciu uz toki nuostabu receptuka-isivaizduoju kokio nuostabaus skonio jis...


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveikos,mergaites,ar jus cia pacios tortus kepat,ar tik is interneto kopijuojat ir dedat cia.siaip as megstu kepti,galeciau pasirodyti.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na bent jau mano paskutinio torto receptas ir nuotraukos įdėtos mano pačios gaminto torto :wub1:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko nekaltinu jei ka,tik sakau kad yra tokiu foto,galiu nurodyti net,is kur jos paimtos,siaip tai negrazu deti ne savo foto.o cia mano darbelis.

 

44c0d57060b9.jpg

 

78d2f43cba2f.jpg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.