Pereiti prie turinio
Skaistule

Kulinarija karstieji patiekalai

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos merginos gal tarp jusu yra merginu baigusiu Vireja-Konditere specialybe?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš esu seniai seniai baigus, tik mano specialybė daug platesnė.. ir tame tarpe turiu Kulinarės konditerės III berods kategoriją, o kaip tai susiję su karštais patiekalais?


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas galite padeti ir pasiulyti kelis patiekalu pavadinimus is ''KARSTU UZSAKOMUJU MESOS PATIEKALU'',''KARSTU UZSAKOMUJU PAUKSTIENOS PATIEKALU'',''KARSTU UZSAKOMUJU ZUVIES PATIEKALU'' LABAI BUCIAU DEKINGA

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip suprast Užsakomųjų? Kur čia kavinėse užsakomų, ar kur?


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sveikos merginos gal tarp jusu yra merginu baigusiu Vireja-Konditere specialybe?

KAS YRA IGIJA SIA SPECIALYBE TAI APIMA DAUG SRICIU NE TIK KONDITERIJOS GAMINIUS BET IR KULINARINIUS GAMINIUS:karsti mesos zuvies paukstienos patiekalai,uzkandziai, salti mesos zuvies vistienos patiekalai ,patiekalai is bulviu kruopu ir darzoviu.O klausiau apie karstus patiekalus nes pan labai reikia surinkti sarasa patiekalu jie tuo paciu panasus ir labai skiriasi.UZSAKOMIEJI,LIETUVISKI FIRMINIAI,PROGINIAI PATIEKALAI.is siu 3 sriciu reikia surasti po kelis pavyzdzius patiekalus paukstienos mesos ir zuvies po viena pavyzdi randu o kitus nezinau kur ieskoti labai daug knygu pravarciau bet nieko :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O kaip suprast Užsakomųjų? Kur čia kavinėse užsakomų, ar kur?

As bent taip suprantu kad uzsakomieji yra kur kavinese uzsisakome Lietuviski firminiai tai kelis pavyzdzius radau kulinarijos knygoje o proginiai kur gamina tik tam tikromis progomis gaminti bet prie lietuvisku firminiu patiekalu knygoje parasyta kad priklauso idaryta lydeka o man tai panasiau i progini patiekala nesuprantu pagal ka cia ziuri galiu parasyti bet destytojai prisikabins

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Super patiekalas pati isbandziau ir siulau kitiems.Labai paprasta.

Jums reikes:

300g vistienos file

100g ryziu

50g raudonosios papriko

50g svogunu

100g grietineles

20g sviesto

vegetos ir butinai kario prieskoniu

Vistiena supjaustome juostelemis nesvarbu kokio dydzio idedame pagal skoni priekoniu kepame pamirke kiausinyje ir pavoliojame miltuose.Issiverdame ryzius.Paprika ir svogunus supjaustome mazais kubeliais pakepimane svieste ir ipilame grietineles uzviriname idedame prieskoniu butinai nepamirskite ideti kario prieskoniu si padaza supilkite ant isvirtu ryziu ir ismaisome.SKANAUS.

P.S vistiena pjaustome juostelemis nes tai lyg puosybos elementas as tai kad maziau darbo butu kepu paprastus kepsnius. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As kartais toki patiekala gaminu:

 

Perpjaunu bulve per pusE, Iskobiu vidu, idarui pakepinu sampinjonu su svogunais , o ant virsaus bulves uzdedu ismusta karbonado gabaliuka, pries tai gerai ismarinavus su prieskoniais, galima ir majoneze)

 

kad geriau isivaizduotumete, ikeliu foto

 

Pries

p1000083mediumld9.jpg

 

ir Po

p1000085mediumwf4.jpg


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As kartais toki patiekala gaminu:

 

Perpjaunu bulve per pusE, Iskobiu vidu, idarui pakepinu sampinjonu su svogunais , o ant virsaus bulves uzdedu ismusta karbonado gabaliuka, pries tai gerai ismarinavus su prieskoniais, galima ir majoneze)

 

kad geriau isivaizduotumete, ikeliu foto

 

Pries

 

 

ir Po

o kiek laiko kepti? kokioje temperaturoje? ir ar reikia pilti kokio skyscio ( vandens ar aliejaus) i skarda?kad bulves prakeptu....ir ar normaliai iskepa bulves?


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kiek laiko kepti? kokioje temperaturoje? ir ar reikia pilti kokio skyscio ( vandens ar aliejaus) i skarda?kad bulves prakeptu....ir ar normaliai iskepa bulves?

 

apie 40-50 min kepti , as visados kepu 180 laipsniu temp. O i skarda ikloju folija patepu aliejumi ir ipilu vandens, o bulves tikrai iskepa normaliai, kadangi vidus tai iskobtas ir jos tokios plonytes


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasiulysiu jum viena receptuka ,gal patiks mūsu draugams jis labai tinka ir patinka -tešlai: 250g miltų ,kiausinis ,Aliejus ,grietinėlės - 0,75 puodelio , sodos - 1 / 2 maz. saukstelio, druską .Idaruji -500 g maltos vištienos ,1 svogūna, druska, juodieji pipirai pagal skonį ,druskos,Jei farsas skystas dadedam krakmolo , augalinio aliejaus kepimui Paruošimas: Teslos ingrendientus visus ismaisom-turi būti minkšta, o ne įsitvėrus į rankas. Paskuji iskociojam tesla 1 mm storio ir supjaustyti juostas 3 cm pločio

30370189dsc02918a.jpg

Imam lazdeles ir isminkyta farsa bandom apspausti aplink pagaliuka ir vyniojam tesla

30370280dsc02921.jpg

 

30370330dsc02922.jpg

 

Keptuveji geriau gilesneji pripilam aliejaus ir kepam kad apsisemtu mazdaug 1cm-1.5cm ,kepam ant nedideles ugnies .Apkepus vienai pusei verciam kita ,isemus ant popieriniu ranksluosciu nusausinti

30370071dsc02923.jpg


10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikes pabandyti.

O aliejus prie teslos produktu parasytas,tai ji pilti i tesla?Ir kiek?


Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

 

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.