Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...2

Rekomenduojami pranešimai

Aciu, Neringaile :geda:

Stai kas gavosi, Sunrise, jei nepatiks, tikrai suprasiu, nes paskutiniu metu kazkodel neturiu ikvepimo ir fantazijos :hm: gal kitos merginos, ka geriau sugalvos :(

Nicole, labai grazu :nea:

padariau ir as viena varianta :)

772f2e437c12t.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu zinokit,baigesi mano kantrybe :hm: nu nebegaliu...nesigauna man kai kas...Mergaites prasau jusu pagalbos! :hm:

uzmaciau,kad ligtais Azen turiejo toki darbeli,vot ir as uzsimaniau...bet nesigauna taip pukialius aptrinti...gal kuriai kitai paviks???

71fbd4c8c661t.jpgc1812efd6575t.jpg

o cia va tas darbelis,tik norieciau nevisai,kad toks mazas leliukas butu mano! Nu nzn,jei kas apsiims man padieti,tai tas lai ir ziuri,kaip geriau!

e0ae99740134t.jpg

As labai busiu jums dekinga! ;)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tiesa sakant per daug nezaidziau, bet man atrodo visai neblogai ziurisi ir be labai priekaistingo plaukeliu iskirpinejimo :hm: Jei tiks, tai tiks, o jei ne, gal kitoms geriau pavyks :hm:

f55b4ede8bdf8453f9.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,didelis tau aciu! :) zinau,kad cia nesunku buvo,bet kazkodel man paciai nesigaudavo! Tau visai puikiai gavosi! :) gal yra del to,kad kol darai pati,paprasciausiai nebesupranti kaip kas ir ar grazu,nes akyse mirgulioti pradeda! :D ACIU DAR KARTELI! :singer:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole mano akim ziurint tai labai superiskai gavosi...zinoma kaip ir visi daromi Tavo darbeliai.... :geda:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Azen kiek pamenu naudojo plauku brushus ,kad atrodytu,jog kilimelyje isties guli.

Nicole super gavos aptrint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man taip netgi graziau :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazu labai.... :mirksiukas::rolleyes:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai norėčiau paprašyti, gal kas turit kokią etiketę šampanui ar kitam gėrimui, labai reikia 50-čiui, pati dar pradžiamokslė, tai pačiai sukurti dar tikrai nepavyks, nuotraukyte pabandyčiau pati įsikelt, o jei kas apsiimtų tai atsiusčiau :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasigedau nauju graziu ireminimu, ilindau akiu paganyt/....deja.. :flowers::victory:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis,

turiu labai dideli prasymeli gal kas galetu ireminti man pora nuotraukyciu....atsiusciau i AZ...

Labai Jums dekoju is anksto....ir dar labaiu laukiu kas galetu.... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.