Pereiti prie turinio
Mellysa

Krikštynos

Rekomenduojami pranešimai

ieka parašė:
Jetau kokios grazios nuotraukytes ....kaip patiko...ir dabar ar labiau dizaugiuosi kad ir mes ten pat krikstysim savo sunuti....

ir kaip graziai ir daug ir idomiai prigalvojus Jurk tiesiog pasiskolinsiu is taves tavo ideju....nes tikrai labai idomu...o jeigu ne paskaptis is kur gavai tu sirsiu medaus?o gal pati konstravai gal receptuka :blushh: butu galima.... ?

ačiukas, Ieka :doh: Be reikalo aš viską taip išsamiai išpasakojau, kažkaip visai nepagalvojau, kad ir tu neužilgo ten švęsi, tai dabar nebus tau taip įdomu, tai jau nepyk labai ant manęs už plepumą :hm: Kaip tau einasi su laikraštuku? Širšių medų dariau pagal šitą receptą: 6 kiaušinių tryniai, 1 st. cukraus pudros, 1 ind. kondensuoto (saldinto) pieno ir 100 g. spirito (aš neturėjau, tai naudojau 55 laipsnių stiprumo degtinę, tik su degtine gaunasi skystesnis medutis, tai spiritas turbūt geriau. Žinau, kad kiti ir brendį naudoja). Trynius reik gerai išsukti su pudra, tada supilti kond. pieną ir vėl išsukti, tada po truputį maišant supilti spiritą. Dar galima dėti riešutų (lazdyno ar kt.). Dar aš kepiau krikštynų "sausainėlius", nors pagal tą internete rastą receptą tai man išėjo ne sausainėliai, o tikros mielinės bandelės, nes mielinė tešla labai greit iškilo :rolleyes:

dar įdedu keletą nuotraukyčių kaip atrodė mūsų krikšto lauktuvės:

P1050199-vi.jpg

P1050200-vi.jpg

P1050201-vi.jpg?1214942753

P1050202-vi.jpg

P1050203-vi.jpg

P1050205-vi.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visokiu idomybiu prigalvojus saunuolyte,labai idomus pasakojimas,ir viso dovaneles ir kristynukas ir visa kita yra begalo grazu :doh::rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek ideju...Saunuoles kokios... ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tokio Jurk kad papasakojai,nes man vistiek juk bus idomu....o del laikrastuko tai dar nepradejau,nes zinok si savaitgali vestuve,tai kolkas nelabai turiu laiko.....bet zinok tikrai klausiu pas tave kaip ko nezinosiu... :rolleyes: aciukas....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi ruošiuosi dukrytės krikštynoms, tiek visko noriu pasidaryt, jau kažkaip pradedu abejot, ar suspėsiu: ir laikraštuką, ir įsakymus krikštatėviams, ir košytę, ir žaidimukus ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  linux parašė:
Pasirodysiu kokius kvietimukus pasidariau merginos krikstynoms ,tu minciu nelabai kokiu kilo tai padariau paprasta pigu varianta 84ff55bc50405ee5d7.jpgdb731f84d22c38df40.jpg

labai grazus linux tavo kvietimai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana aciukas uz komplimentus ,jau aciu dievuli praejo musu krikstynos viskas buvo kukliai namuose .Sventeme savu ratelyje su zaidimukais prizais ,buvo laikrastukas ,leidome balionus i tekanti upeli su palinkejimais ,pildeme sveciu albumuka .Kuminams iteikeme marskinelius su nuotraukyte ir remelius su krikstateviu isakymais .Stai tokia musu svente pridedu kelias nuotraukytes , niekaip nerandu laiko prisest visu sutvarkyt :) Man patiko kriksto teveliu tortukasa71c1ad5f3107eb877.jpg c26ad08bb27d73d658.jpg 1ce3daf159f6454fc8.jpg 31b71b2f81d46d29e4.jpg f39176fdae0eb28985.jpg 80c68e8a881f758ea1.jpg

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

musu dar tik laukia tai dabar visa informacija renku ir po truputi scenariju kuriuosi, niekaip negaliu sirsiu meducio etikeciu pasidaryti, gal surasiu kur nors

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va linux taip jaudinaisi o koia grazi svente buvo,labai grazios foto o mergyte kokia princesyte :rolleyes: ,graziai atrodot visi :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sos!!! mamytes, kur galima nusipikti medaliu, kad butu galima iteikti kaip apdovanojima (auksiniai, sibabriniai), kur ieskojau tik pirsliams maciau daugiau nieko gero.

soskiu jei kam reiktu, yra pirkti veterinarijos vaistineje netoli vokieciu vaistines (kaune) kaina 4 litai, sendien pirkau

jei pamatysit medaliu parasykit, prasau man iki sestadienio butinai reikia

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes krikštysim ateinantį savaitgalį :D , ir laukiu ir jaudulys ima :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.