Pereiti prie turinio
Mellysa

Krikštynos

Rekomenduojami pranešimai

Oi oi koks grozis pasakiskas :super: ,kaip sauniai sugalvota .jus turbut ten savo kurybos kampeli dar daug visokiu grozybiu uzslepusios :hm: .Labai noreciau ir as tokios nuotraukytes savo mergytes krikstateviams reiks turbut cia kreiptis i ireminimu uzsakyma gal kas pagelbes.Nu saunuoles merginos super llaime: labai grazu .O ar padarius nuotraukyte kazi ryskiai matosi visos raideles

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš esu apakus... ar jūs pačios ne katalikės, kad spalvose nesigaudot????... žydra spalva yr Marijos spalva, o rožinė Jėzaus...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip...Berniukui skraiste(jei tokia yra)su roziniais papuosimais,mergaitei-su melsvais.tas pats su bantukais ant zvakiu,jei tokios bus.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvo keista,kad berniukui turi buti ruzavi kaspineliai,o mergaitei -melsvi.

llaime:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš esu apakus... ar jūs pačios ne katalikės, kad spalvose nesigaudot????... žydra spalva yr Marijos spalva, o rožinė Jėzaus...

Ko cia reiktu apakti ,iskur zmogus viska gali zinoti ,o jei nezinom tai ir paklausiam .Aciu uz paaiskinimus ,baznycioji esu buvus gal du ar tris kartus tai nelabai ir zinau visas tas katalikiskas istorijas

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėr čia ko prarasti regėjimo :)

Aš irgi pirmą kartą girdžiu tokią "nesamonę" KADANGI yra įprasta pas mus, kad berniukui žydra, o mergaitei ružava spalvos :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia gera temele,kaip smagiai pas kai kurias praejo si svente,mes taip pat ruosiames krikstyti savo berniukus,ir si svente ne uz kalnu,tai taip norisi kad svente paeitu suaniai,mergaites pasidalinkite savo idejomis,mums tai problema iskilo su fotografu,norejom kad jis atvaziuotu ir pafotografuotu ir baznycioje ir gamtoje,bet deja arba uzimti arba nevaziuoja ,tai toks nervas ima,dar noriu paklausti gal kas zinote siauliuose koki gera fotografa?pasidalinkite ka zadat dovanoti vaikuciams?gal kas laikosi kokiu tradiciju?

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ko cia reiktu apakti ,iskur zmogus viska gali zinoti ,o jei nezinom tai ir paklausiam .Aciu uz paaiskinimus ,baznycioji esu buvus gal du ar tris kartus tai nelabai ir zinau visas tas katalikiskas istorijas

O tai kam išvis tuos vaikus krikštyt, jei tokių paprastučių dalykų iš religijos nežinot ir visai bažnyčioj nesilankot? Kiba dabar madinga?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tai kam išvis tuos vaikus krikštyt, jei tokių paprastučių dalykų iš religijos nežinot ir visai bažnyčioj nesilankot? Kiba dabar madinga?

Ne dėl mados manau, o dėl to kad vaikiukas galėtų pasirinkti užauges, kuom tikėti kuom ne, kad nebūtų per vėlu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:)

Taip,buvo keista.O kita ,kur rasiau,patvirtinimas,nes kazkas nusistebejo...Ir ner cia ko akeliu vartyti... :)

Kodel krikstijom?Pradzia yra,o toliau jau rinksis pats,kaip sako Indrute.As krikstijausi virs 25 metu ir tikrai nebuvo labai smagu.O kuomet ruosiesi krikstui,tada ir suzinai daug dalyku.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu as katalike,bet mano pupa buvo visa balta ir kur ne kur ruzavos gelytes.... as nezinojau tokio dalyko :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu mano pupos krikstynos buvo paprastos. nieko neruosiau specialaus....

krikstyjom Emilija kai jai buvo lygiai vieneri metukai. viskas vyko vietineje baznycioje. poto buvome uzsake kavine, tai tevais visi svecii susirinko.... mes isvaziavome namo anksciau,o visi sveciai liko baliavoti :)

krykstatevius rinkomes- viena is vyro puses kita is mano...vat ir sudareme pora :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.