Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kartais taip siutina

Rekomenduojami pranešimai

Nenoriu veltis į tokio pobūdžio nesąmoningas diskusijas, bet į temą pasakysiu, kartais mane taip siutina kaip žmonės sugebą viską pritaikyt sau, nors yra viskas absoliutaus pobūdžio....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o mane siandien siaubingai sunervino mano egzamino rezultatas- pasirodo as ji neislaikiau,kai mano drauge viska nurase nuo manes ir ji islaike...... pasirodo man truko lankomumo. bet juk zmones ir eina studijuoti i neakivaizdini tam kad galetu dirbti ir ne visada atvykti i paskaitas.... siaubas.....durniu namai :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o mane siandien siaubingai sunervino mano egzamino rezultatas- pasirodo as ji neislaikiau,kai mano drauge viska nurase nuo manes ir ji islaike...... pasirodo man truko lankomumo. bet juk zmones ir eina studijuoti i neakivaizdini tam kad galetu dirbti ir ne visada atvykti i paskaitas.... siaubas.....durniu namai :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

siaubas oksana kaip užjaučiu 121.giflabai gaila kad taip atsitiko, bet nepergyvenk dar išsilaikysi116.gif

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OKSANA nesijaudink,kita karta butinai islaikisi t4450.gif

MERGAITES nebesipykit t4452.gif

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetus Oksana, kaip tave užjaučiu :cry: , bet tu nepalūžk, viskas susitvarkys :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o mane siandien siaubingai sunervino mano egzamino rezultatas- pasirodo as ji neislaikiau,kai mano drauge viska nurase nuo manes ir ji islaike...... pasirodo man truko lankomumo. bet juk zmones ir eina studijuoti i neakivaizdini tam kad galetu dirbti ir ne visada atvykti i paskaitas.... siaubas.....durniu namai :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::flowers:

Nu nesąmonė...eičiau akių kabint,,,,laikykis mergyte, dabar labai skaudu, laikykis.... :cry::cry::cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitam kartui teks neduoti nusirasyti draugei :cry: , jauciu ji tai net nesijaucia blogai del to, islipo per tavo galva ir gerai jai :cry:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu nesąmonė...eičiau akių kabint,,,,laikykis mergyte, dabar labai skaudu, laikykis.... :flowers::flowers::sird:

Na akiu kabinti tikrai neeisiu, nes neverta-juk perlaikineti reiks pas sita destytoja. bet su juo pasikalbesiu, nes nervus gadina nerealiai.

kitam kartui teks neduoti nusirasyti draugei :flowers: , jauciu ji tai net nesijaucia blogai del to, islipo per tavo galva ir gerai jai :(

drauge neprieko tiesiog pas ja buvo lankomumo pliusu,o pas mane ne. todel keistai vertina labai.

aciu mergytes uz rupesti :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
drauge neprieko tiesiog pas ja buvo lankomumo pliusu,o pas mane ne. todel keistai vertina labai.

na cia standartine situacija, drauge nera visai ne prie ko, jai ziurint i teisybe, tai nors ir lankomumo pliusai pas ja bet nusirase tai ji nuo taves , o ne atvirksciai. juk galejo nenusirasyti, tai kazin ar pliusai pagelbetu jai ziniu nulis :flowers:

tiesiog nusirasymas ir lieka nusirasymu.

As matai neziuriu i draugystes, ziuriu i tesingaja puse. :flowers: kai pati mokiausi tai va del to ir kildavo barniai tarp grupes nariu. As kaip tingine daryt speras ir nurasinet - ismokdavau, o nusirasyt tai neduodavau, kokio velnio jai as galiu ismokt ir tu gali , o kiti ten bardavosi tarpusavy :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo su tais nusirašymais taip ir būna - nuo tavęs nusirašo ir gauna daugiau...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.