Pereiti prie turinio
inetux

Užkandžiai

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos, labai noreciau pasisemti daugiau ideju, ka butu galima pasigamint keliaujant i turistini zygii ar siaip poilsiaujant gamtoje.

As dazniausiai darau desreles keptas tesloje, "sageles", kepta duona...

 

PICT29651.jpg

 

"Sagos"

 

Šiek tiek iškočioti atšildytus sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus, suvynioti dešreles (aš sujungimo vietą dar patepiau plaktu kiaušiniu, kad neatsiklijuotų) ir supjaustyti skrituliukais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 210 C įkaitintoje orkaitėje 10 – 12 min.


19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar klasiką yra butikai. Tik jų aš niekad jau nebetepu sviestu, o tiesiog supjaustau mėsą, duoną, į kitą indelį sudedu daržoves(agurkus, pomidorus, paprika ir t.t.). Taip netgi liepiau uošviam sudėti mūm per vestuves į gamtą.


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dar klasiką yra butikai. Tik jų aš niekad jau nebetepu sviestu, o tiesiog supjaustau mėsą, duoną, į kitą indelį sudedu daržoves(agurkus, pomidorus, paprika ir t.t.). Taip netgi liepiau uošviam sudėti mūm per vestuves į gamtą.

Sitai, tai kas be ko. Mes irgi jau senai nebetepam sviesto, nes jis istyzta, feeeee :hihihi:


19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką jūs čia dabar... lašinių, duonos, agurko... ir gana :wub1:


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ką jūs čia dabar... lašinių, duonos, agurko... ir gana :wub1:

O jei ilgesniam laikui isvykstat? Lasiniu gi dvi dienas nevalgysi :flowers: Na, aisku saslyku buna, bet....


19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tada turbūt reiktų puodo ir virt sriubą su mėsa, nors gal žuvienė labiau tiktų... :wub1: o užkandžiam sūris, rūkyto kažkas, vištiena.. asmeniškai aš namie kažkiais gaminimais nebais užsiimčiau, nebent kokių krabų lazdelių pasikepčiau...o gamtoj viskas sueina ir kuo paprasčiau tuo skaniau :flowers:


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ai jeigu ilgesniam laikui tai daug ką galimą pasikepti ant laužo. ir žuvis, ir vištieną, ir daržovės. Ir bulvės keptos su sviestu niam niam.

Dar desertai pvz: pralupti bananą vieną dalį iki pat galo, tada prikamšyti šokolado plytelių, uždengti su ta dalim žievės, susukti į folga ir kepti žarijose.


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai keptas bananas skaniai gaunas? Kiek laiko kepi?


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O tai keptas bananas skaniai gaunas? Kiek laiko kepi?

 

Na turi tokį specifinį skonį, bet man patinka, na reik tiesiog pabandyti. O jau kepu tiek kol prisimenu kad jie kepą, kiek tiksliai tikrai nepasakysiu :wub1:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano seimyna i kliones prasosi cebureku ir as ju didele gerbeja tik kad truputuka laiko uzima kol su jais issivartai :victory: Mano receptukas :400 g varskes ,du kiausiniai ,dvi stilklines miltu ir minkom o jei varske sausa tai truputuka vandenuko kad issiminkytu ir tesla i maiseli ir i saldytuva maziausiai pora val .Farsiuka svoguniukus prieskoniukus apkepinu ir i puoda dar patroskinu .Na ir toliau kocjoju ir kepu -labai skanu . O idomu kokius jus kepate ceburekus mm...


10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 kiausiniai,druska,pakelis varskes,kefyras,miltai.nuo kefyro kiekio priklauso teslos kiekis.O i vidu dedu tik farsa arba farsa su maltais grybais(apkepinus su svogunais ir prieskoniais).


Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

 

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandien isbandziau toki receptuka :Pievagrybius nuplaunam ir istraukiam kotelis (labai lengvai jie issisuka )pamirkom i kiausinio plakini ir i dziuveselius ir apkepinejam .Idaras :pievagrybiu kotelius susmulkinam ,smulkinta kumpeli ir svoguniukus -viska apkepiname ir karstus pilame i apkepintu pievagrybiu skylutes .Terliones tikrai yra -visi pirstai aplimpa bilinkaip :wub1: ,bet tikrai labai gardu ir tikrai graziai atrodo -tokie grybukai pupso .Nespejau nupaveiksluot nes jau ir neliko :wub1: ,bet tai tik buvo bandymas ,neuzilgo darysiu tokius gimtadieniui tai reikia tik nepamirst nupaveiksluot .O gal kas rysites pabandyti ir greiciau nuotraukyciu pamatysime -atrodo tikrai graziai ir stalas bus puosnesnis .


10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.