Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

Ne tos Nicole, bet vistiek AČIŪ , labai pravers ir šita pamokėlė. Įdedu nuotrauką ir gal tada aiškiau pasakysiu ko aš noriu.

5f62348d7d2212d9b5.jpg

Taigi, aš noriu, kad veidas susilietų su dūmais. Gal kas žino kaip?

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

virginijak, o jeogu tu pabandytum sumazint nuotraukos opacity, tuomet ji taptu siektiek permatoma ir dumai susiletu ;)

pabandyk, tik nzn ar tu butent to nori, ka as isivaizduoju ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AČIŪ Katcia, va kažko tokio ir noriu, tik pas mane rusiškas PC tai nežinau kaip ten vadinasi bet tikiuosi rasiu. :mirksiukas:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Virginijak, jei nori kad veidas butu siek tiek permatomas, tuomet mazink veido sluoksnio Opacity, toje pamokeleje tikrai buvo nurodyta :mirksiukas: O jei nori, kad aplink veida butu siek tiek apsiblause, tuomet pasirink trintuko iranki irankiu paleteje (Eraser Tool angl.) ir nusistatyk virsuje, kad sepetelio tipas butu toks siek tiek apsiblauses apskritimas, padidink iki kokiu 300 - 500 (priklausomai nuo veido pav. dydzio) ir tada pradek trinti siek tiek toliau nuo veido vis artedama link pacio veido kol isgausi norima susiliejima :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

minos, kodel ikelus paveksliuka png formatu jis buna juodas ir jpg formatu :rolleyes: keliu per http://keep4u.ru/

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ot rastingumas mano :rolleyes: t.b. merginos

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu katcia pabandysiu :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

merginos kas galetu pasakyti kaip panaikinti nuotraukoje esanti seseli su photoshopu

cia uzmaciau pre nuotrauku, etaruj minejo, kad galima panaikinti antrplani seseli, tai gal kas pamokele kokia padarytu :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as norejau paklusti, darant fotomontaza kai nori tik veida ideti i kita kuna ar pan ir daugumoj paveiksliuku skiriasi odos spalva kaip jas suvienodinti?

Dijana, bandyk eiti per Image-Adjustments-Photo Filter ir Image-Adjustments-Brightness and Contrast :D

Nu man tai taip nesigauna, gal dar kaip nors galima?

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As visada darau, color balance,selective color ir jei reik kartais panaudoju curves. Kartais spalva pavyksta isgauti ne is pirmo karto,o keleta! Per selective color tiesiog nuimu spalvas kuriu yra perdaug,o color balance stumdau tos"begelius" (nzn kaip jos pavadinti) tol kol mazdaug isgaunu reikiama spalva! Ir su curves,jei reik pasviesinu,arba patamsinu!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas gali man paaiskinti!? Siandien ejau darytis nuotraukas,rezultatu likau nepatenkinta :) visos foto buvo apkarpitos,nukarpitos... ta prasme pagrindinis vaizdas liko,kaip ir turi buti,o va krastai nukarpiti,pvz.is sonu yra likusios baltos juosteles,o is ilgai apkarpe,arba atvirkscia... vienu zodziu visa grozi apkarpe! bet nesuprantu kodel? Juk visas foto dariau 1200x1800,o nuotraukas dariausi 10x15 negi neatitinka formatas? gal man kas nors gali paaiskinti,kokiu tiksliu formatu reikia daryti foto,kad taip daugiau nebeivyktu :)

P.s. ir dar kas galetu paaiskinti tiksliai kas tas resolution???

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.