Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

jau pasidariau per naują

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tai kad nelabai man dar su ismatavimais :sird1:

na issimatuoji pati popieriuka ir tada issimatavusi atsidarai photoshope su tokiais ismatavimai nauja langa. tada nueini view ir rulers, isijungia liniuote sonuose ir atsitojusi ant liniuotes tampaisi kiek reikia, atsiranda tokia zalia linija.

na tikiuosi aisku nors kiek, nors is manes ne kokia aiskintoja :tongu:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na issimatuoji pati popieriuka ir tada issimatavusi atsidarai photoshope su tokiais ismatavimai nauja langa. tada nueini view ir rulers, isijungia liniuote sonuose ir atsitojusi ant liniuotes tampaisi kiek reikia, atsiranda tokia zalia linija.

na tikiuosi aisku nors kiek, nors is manes ne kokia aiskintoja :tongu:

dėkui :sird1: ,reiks pamėginti :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pabandyk, gal kas gausis, jei ka klausk, jei mokesiu bandysiu padeti :tease:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes :rolleyes: as taip pat bandziau pameginti, bet man neina isaugoti su tom linijom, kai isaugai rodo be liniju :rolleyes: o dar ten galima padaryti trikampio formos,tai yra saldainio krastas, kur susivynioja? aciukas :arbata: o tau Ingulka pavyko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi dar neprisiruošiau pamėgint. kažkaip šiom dienom iš vis neprisėdu prie kažko darymo,ne tos nuotaikos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikutes :rolleyes: as taip pat bandziau pameginti, bet man neina isaugoti su tom linijom, kai isaugai rodo be liniju :victory: o dar ten galima padaryti trikampio formos,tai yra saldainio krastas, kur susivynioja? aciukas :) o tau Ingulka pavyko?

na taip tu liniju nelieka, bet as saldainiu popieriukus be ju darau, kazkaip nepagalvojau, kad jos reikalingos,o ir jos matysis, kai saldaini suvyniosi :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
virginijak, siek tiek nesupratau problemos :rolleyes:

Nelabai moku paaiškint :flowers: . Pabandysiu dar kartą. Užsižymiu vietą, kurią noriu kopijuoti su "Rectangular markuee tool" tada man rodo tą vietą apibrėžtą ne stačiakampiu, o su apvalintais kampais ir kai ją įdedu ten kur man reikia ji būna ne stačiakampė ir kraštai būna permatomi. Žinau atrodo tokia smulkmena, bet kartais ji labai trukdo. Manau, būsiu ką nors nuspaudus, nes anksčiau taip nebuvo. :)

Virginijak ant to langelio kur irankiu juostoj yra rectangular markuee tool spausk desini ir galesi pasirinkt figura, ten yra ir visiskai apvalus ir staciakampis, vienu zodziu pasiziurek, tikiuosi apie tai kalbejai... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Virginijak, kai pasirenki Rectangular Marquee Tool virsuje paziurek, kad prie Feather butu nustatytas 0 px, jei nustatytas kitas skaicius del to ir krastai buna permatomi..Kuo didesnis skaicius, tuo didesni bus permatomi krastai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Nicole :rolleyes: , pasižiūrėjau :victory: ogi pas mane - 21. sutvarkiau (su jūsų pagalba) :victory: :) :flowers: dabar bus galima normaliai dirbt... Ką aš be jūsų, merginos, daryčiau :rolleyes:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergytes,o ar eina keisti jau padaryto remelio spalva?jei taip,tai kaip???Aciu is anksto

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina! Apie tai viskas puikai parasyta stai cia

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.