Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti kaip issaugoti linijas ant paveiksliuko, kur daroma su liniuote? kai issaugoji,jpg formatu pradingsta.aciu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
norejau paklausti kaip issaugoti linijas ant paveiksliuko, kur daroma su liniuote? kai issaugoji,jpg formatu pradingsta.aciu :flowers:

paprasciausias budas jas nusipiesti su line tool :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar norejau paklausti kur reikia issisaugoti scrapus? brushes tai i brushes, o scrap ten nera parasyta, aciukas labai jums merginoms :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dar norejau paklausti kur reikia issisaugoti scrapus? brushes tai i brushes, o scrap ten nera parasyta, aciukas labai jums merginoms :victory:

Norint padaryti scrap'a, ji saugoti reikia png formatu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dar norejau paklausti kur reikia issisaugoti scrapus? brushes tai i brushes, o scrap ten nera parasyta, aciukas labai jums merginoms :flowers:

Kitkat, scrap'ai yra tas pats kaip ir paveiksleliai bei fonai, tiesiog jie buna vienam kataloge. Parsisiuntus reikia isarchyvuoti ir susideti i norima kataloga norimam kietam diske. Paprastai jie uzima nemazai vietos, tad siulyciau scrap katalogus deti ne i C, bet i kita diska jei turite kompe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kitkat, scrap'ai yra tas pats kaip ir paveiksleliai bei fonai, tiesiog jie buna vienam kataloge. Parsisiuntus reikia isarchyvuoti ir susideti i norima kataloga norimam kietam diske. Paprastai jie uzima nemazai vietos, tad siulyciau scrap katalogus deti ne i C, bet i kita diska jei turite kompe.

Ot kvaisa :flowers: as maniau, kad kitkat turejai omeny, kaip juos pagaminti su photoshopu :flowers:

o cia pasirodo paprasciausio dalyko klausei...tik dabar atejo i prota llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes! Gal kas gali man paaiskinti viena dalika??? Vyras instaliavo NERO programma,kad isirasyti sau filmus i diska ir dabar,kai ieinu i savo nuotraukas,man visas foto atidaro ne taip kaip buvo ,o per Nero PhotoSnap Viewer :flower: ka man reikia padaryti,kad butu kaip ir anksciau!? :geda: Nes ten kazkokia programa atsidaro tipo redagoti nuotraukas...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikutes! Gal kas gali man paaiskinti viena dalika??? Vyras instaliavo NERO programma,kad isirasyti sau filmus i diska ir dabar,kai ieinu i savo nuotraukas,man visas foto atidaro ne taip kaip buvo ,o per Nero PhotoSnap Viewer :geda: ka man reikia padaryti,kad butu kaip ir anksciau!? :) Nes ten kazkokia programa atsidaro tipo redagoti nuotraukas...

UZeik ant nuotraukos, spausk desini klavisa ir pasirink open with, o ten choose default program o jau ten pasirink ta programa kuri visada atidarineji :flowers:

tik paziurek kad apacioj butu pazymeta varnele always use the selected program to open kind of file :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Katcia,jau padariau! :flower:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galite paaiskinti bandziau ikelti i remeli foto ir nezinau ka potoshope prispaudziau dingo desineje puseje kur turejo matytis layers, path, ir nera background niekur nepasidaro..kaip atstatyti?

va kaip atrodo

783a2926ebfb.jpg

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu nicole, layers matau, bet desiniu peles klavisu background nerandu..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.