Pereiti prie turinio
Pajure

Patiekalai moliniuose indeliuose

Rekomenduojami pranešimai

Turiu namie tokius molinius puodelius eenakams gaminti, kartais ten kepu kugela-kiekvienam atskirai, labai originaliai atrodo.Gal dar kas ka nors adomaus juose gaminat, i?skyrus standartina mesos-bulvio tro?kina...aplamai adomu, kaip kas darot eenakus...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Viena karta teko ragaut labai idomu patekala ( berods uzbeku virtuves)

Labai panasu kaip ir troskinis, bet jis eina sluoksniais: bulves, mesyte, spagetti ir iki virsaus sultinio! ( Aisku preskoniu dar visuokiu!)Oi! Kaip skanu buvo :essen :nyam Bet pati kazkaip ir nesu bandzius pagamint si patekala :geda:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ankseiau darydavom pupeles+mesa+kas kam tinka(dar?oves)+prieskoniai+sultinys. bet labai jau sunkiai tos eenakines plaunasi :swoon2[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? tai gaminu turbut tradici?kai...Pirma pakepinu mesa su svogunais ir morkom. Sudeda i indelius bulves, paprika, ?ampinjono savi?kiui a?triu pupeliu. Avereiu pakepinta mesa, pridedu prieskonio, keeiupo(a? naudoju tik kedainio koncervo fabriko), ir a orkaite...

Niam niam kaip skanu, reiks ateinaneiom dienom pasigamint...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O man juose labai skanus kugelis su vistiena, ar kauliu rukytomis ausytemis. O as darau jas dazniausiai ziema, kai yra raugintu kopustu, sluoksnuotai dedu bulviu, kopustu , mesytes, labai skanu sonines, prieskoniu troskiniui, dar grietines ir tomato po sauksteli, labai skanu. :sird: :) :) :super: ...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as darau taip: i dugna indo pritarkuoju morkyciu, paskui supjaustau bukves, tada dedu visokiu darzoviu ir daug, o tada farsa. uzpilu sultiniu ir kepu kol palieka minkstos bulves, tada uzpilu grietinele ir pridedu ant virsaus tarkuoto surio. dar pakepu kol suris issilydo, ir skanaus...... :this:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

indelio vidu istepu aliejum, dedu morkytes tarkuotas per burokine tarka tada bulves pjaustytas stambiais kubeliais pabarstau druskyte ,idedu lauro lapeli ir pipiru,dar idedu maza gabaliuka sviesto sudedu pjaustyta kopusta ir kepu kol viskas iskepa tada sudedu pieniskas desreles pjaustytas grezyneliais ir grietines pora saukstu,dar keletai minuciu kisu i orkaite....nu man super :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O man juose labai skanus kugelis su vistiena, ar kauliu rukytomis ausytemis. O as darau jas dazniausiai ziema, kai yra raugintu kopustu, sluoksnuotai dedu bulviu, kopustu , mesytes, labai skanu sonines, prieskoniu troskiniui, dar grietines ir tomato po sauksteli, labai skanu. ^_^ :alutis: :) :coffee: ...

....oooo, kugelis su visokiais mėsgaliukais, juose labai skanuuu.... :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nebandziau dar kudgelio kepti mokiliame inde... reiks pabandyti per iseigynes :victory:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O AS CENAKUS TAIP DARAU PAMARINUOJU VISTOS KRUTINELE .PO TO TRUPUTI APKEPU IR DEDU SLUOKSNIAIS I INDELIUS, MESA ,MORKA ,BULVE ,RAUGINTAS AGURKAS PIPIRU ,DRUSKA , VEGETOS TRUPUTI.UZPILU SULTINIO IR I ORKAITE.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas rytas :flowers:

 

man tai pat labai patinka daryti visokius troskinukus cenakuose. ieskodama nauju idejau karta radau viena idomu recepta, pati dar nespejau isbandyti, bet imetu jums :victory:

 

Kijevo jautiena

 

800 g jautienos kumpio, 1 kg bulvių, po 3 svogūnus ir pomidorus, aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos, žalumynų.

 

Padažui: džiovintų grybų, svogūnas, keli šaukštai miltų, 500 ml grietinės, maltų juodųjų pipirų, druskos.

 

Jautieną ir bulves pjaustykite kubeliais, svogūnus - žiedeliais, pomidorus - griežinėliais.

 

Jautienos kubelius sūdykite, gardinkite juodaisiais pipirais. Berkite į karštą aliejų ir paskrudinkite. Paskui padalykite į molinius troškinimo indelius. Ant jautienos kraukite pomidorų griežinėlius. Vėl įkaitinkite aliejų, į jį berkite bulvių kubelius ir svogūnų žiedelius, sūdykite ir apkepkite. Bulves su svogūnais taip pat išdėliokite ant jautienos.

 

Gaminkite padažą. Grybus išmirkykite, paskui išvirkite mažame kiekyje vandens, išgriebkite ir atvėsinkite. Nuoviro neišpilkite. Svogūną sukapokite, o grybus supjaustykite rėžiukais. Svogūną ir grybus paskrudinkite karštame aliejuje. Atskirai apkepkite miltus, į juos supilkite grybų nuovirą, maišydamos pavirkite. Įmaišykite grietinę, keptą svogūną ir grybus, gardinkite juodaisiais pipirais ir druska. Į kiekvieną puodelį įpilkite padažo. Molinukus sustatykite į karštą orkaitę ir troškinkite 30-40 minučių.

 

Paruoštą patiekalą barstykite smulkiais žalumynais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.