Pereiti prie turinio
oksana

Zvonkės ir Mia muštynės

zvonke ar mia?  

10 narių prabalsavo

1. 1. ka?

• Zvonke
      4
    • Mia
      6

Rekomenduojami pranešimai

taip ir nesuprantu kuri is ju yra kalta cia raso kad Mia nekalta :D

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš tai sakyčiau,kad tos blondinės,viena kitos vertos.Abidvi išpūtė tokį burbulą,galėjo taigi tyliai viską išsiaiškinti,bet kur tau,abi reklamuotis mėgsta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju suprasti labai sunku, kadangi vestuviu dalyviai bei liudininkai nieko nesako apie tai- nieks nieko nemate, nieks nieko negirdejo..... o kaip imanonma to nematyt ir negirdet????

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sakant kiti vestuvių dalyviai nenori kištis į blondinių išpustą burbulą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na stai televizijos ziurovai nusprende,kas kalta Zvonke, o Mia nekalta :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Istiesu, tai man Zvonke labai jau nepatinka.... :flowers: Negaliu i ja ziuret... ;)

Kaip moterys jos man abidvi simpatiškos bet kažkodėl man labiau Zvonkė imponuoja, net nežinau kodėl :flowers: o kas kaltas niekas apart jų nežino ir kiekviena jų turi savo tiesą taip kad kaip Mia pasakė "mes padarėm popuasų šou" ;)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na sulaiku islys yla is maiso :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj as kai nezinau nieko ta prasme kas kur kaip kada tai man dzin ;) zinau tik tiek kad susistumde ;)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trodo abi merginos zemo lygio :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dvi debiles (atsiprasant)...tai viskas,ka as galiu pasakyti.... Reklama pasidare sau ir tiek... o tas sou Trecias nereikalingas,visai ziuriet negaliejau,kai ten rinko kas kaltas,o kas ne,viskas surezesuota... Slykstu jau TV Ziuriet,kur be ijungtum,visur tos DVI DEBILES,kiek ta Zvonke,tiek ir Mia! Ir isvis apie ka mes cia kalbam??? Negi ir mes pasidavem tam debilizmui,kaip ir Zurnalistai...TV ir t.t. ....????

P.S. Atsiprasau jei pergrubiai! :flowers: Bet negaliu ju pakesti,abieju!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dvi debiles (atsiprasant)...tai viskas,ka as galiu pasakyti.... Reklama pasidare sau ir tiek...

Gal but ir taip.... senokai niekam nebeidomios buvo... o dabar vel "ant bangos" :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slykstines! :flowers: O ta Zvonke,kol dar klp gyveno,tai Akropoli ja matydavau,nu bet jau tokia mandra,nu jau taip nosi uzrietusi vaiksto...o tas Deivis jos kaip suniukas is paskos ir dar per visa galva zemesnis uz ja :( Nu nzn,jie yra man pati slyksciausia pora is "zvaigzdziu"(taip tariant)! O antroj vietoj Vilius su Riaube... ten irgi du klounai.... :)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.