Pereiti prie turinio
kicule

Liposažas

Rekomenduojami pranešimai

Kainos visai normalios. Aš namie ne ką pigiau masažuoju.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kainos visai normalios.

taip jei ieni vieną ar du kartus

bet man tai ne, tikrai nenormalios ir dar neaišku ar tikrai padeda

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip jei ieni vieną ar du kartus

bet man tai ne, tikrai nenormalios ir dar neaišku ar tikrai padeda

Neužmiršk , kad masažuotoja dirba sunkų fizinį darbą. Pabūtum jos kailyje, tada ir kainos suprantamos pasidarytų. Kai daugiau masažuodavau, man visada rankas skaudėdavo. Ir dabar turiu rūpesčių su dešinės rankos riešu. Masažuoji ir skauda. Kaifas nerealus. Po masažo nugarą skauda. Tad ir pačiai tenka pas koleges masažuotis...

O jei nenori mokėti- masažuokis pati. Gali taurę silikoninę nusipirkti, dar kokį masažuoklį.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip Geiste tu visiškai teisi

Bet juk ir pati žinai kai perki nori pigiau nusipirkti, o kai parduodi norisi brangiau parduoti

o taip jau yra kam per brangu tas ir neperka, o man asmeniškai nekelia pasitikėjimo tokie labai išreklamuoti masažai kurie gydo celiulitus, mažina svorį

Jei tokie masažai gydo celiulitą, tai kodėl tada gydytojai sako, kad celiulito išgydyti negalima ir t.t.

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.