Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Kilimine danga ar laminatas?

Rekomenduojami pranešimai

paciai tikrai nesalta,as taip pat su tapkem vaikstau.

Bet vat kai mazas vaikas sedi ant grindu tau jau ne kas :coffee: del to pas mus vaiko kambari yra dar ir kilimukas,kur dukryte zaidzia :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
esu pripratusi vaikscioti su slepetemis todel nejauciu salcio o ir nera salta jei kambaryje silta. Basa megstu vaikscioti tik vasara.

o as esu pripratusi vaikscioti po namus basomis :hm:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as esu pripratusi vaikscioti po namus basomis :hm:

tada tau kilimine danga labiau tiktu :D . Kazin kaip butu jei grindys butu medines, gal jos siltesnes nei laminatas :sird: ?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei jos butu su pasiltinimu tada tokios problemos nebutu, o pas mane ir yra kilimai bet dabar galvoju ka reikes deti kai i naujava nama persikraustysime :hm:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jei jos butu su pasiltinimu tada tokios problemos nebutu, o pas mane ir yra kilimai bet dabar galvoju ka reikes deti kai i naujava nama persikraustysime :sird:

as tai pirmenybe teikiu medinems grindims, nes jos ilgaamzes, graziai atrodo, o jei dar su pasiltinimu is apacios tai is viso :D

:hm: gal jau greitai kraustysites?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita vasara, dbr tame namie generaline tvarkai meistrai darys :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik uz laminata. Kilimine danga labai traukia dulkes, o kai namie yra mazu vaiku tai labai aktualu. Jei vaikai sugalvoja zaist ant zemes patiesiu dekiuka ir rami galva. Nors ir taip nera saltos grindys, tik tiek kad maloniau sedet.

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes laminata kambariuose dejom, virtuvej linoleuma o koridoriuj ir vonioj - plyteles.

laminatas manau geriau nei kilimine danga, ypac turint mazus vaikus, nes laminata labai lengva valyt (nors ir tenka daryt tai daznai), o kilimine danga manau daug sunkiau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiliminė danga gražu,bet mums netinka nes esame alergiški.Tad esame susidėję laminatą visur ,tik jo neigiama savybė kad jis šaltas tai visi vaikštom su koijnėmis arba tapkėmis,nes basomis per šalta.o šiaip tai laminatas man labai patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaiko kambaryje mas mus kilimine danga nes vaikai daznai sedi ant grindu

5_15_1216152000_646f20646e696120726f7a64656e696a61206d6f6a656920646f63656e6b69206f7374616c6f73.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekada nedeciau kilimines dangos buvom vaiku kambary sudeje tai tragedija smirda ji plius dulkiu daug .as tik uz laminata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turint mazamecius vaikus daug geriau laminatas,nes kilimas likea nesvarus ir ji sunku priziureti,o lamintas lengvai plaunasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.