Pereiti prie turinio
Nijoliux

Įdomesnės Nijoliux gyvenimo akimirkos :)

Rekomenduojami pranešimai

Čia kelios iš šiandieninio smagaus pasivaikščiojimo su Etaruj :flowers:

(neredaguotos, tik pora apkarpiau)

685d00a92b83.jpg

5f8810d508ca.jpg

6c37a5073ffb.jpg

d093b6cbe236.jpg

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

koks meilutis :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...pro šalį ėjo... vos spėjau gaudyt :flowers:

fainuolis ir man tas terjerų giminės padariukas :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdedu vieną labiausiai man patinkančią iš šiandieninių, visiškai originalią :flowers:

(galėtų tų mašinų antram plane nebūti - gal jas pradanginti pabandyt? - kaip manot :flowers:)

f99535dd4f61.jpg

00db0c38c156t.jpg

Džiaugiuosi, kad modelių dar nepritrūkstu, tik dirbk ir mokykis :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai geras kadras :super:

mano akiai trukdo:

1.seselis ant plauku.

2.masinas butinai panaikinti ir ta pastata taip pat!

3.veido ruzavumas man visai nepatinka,biski pakoregociau veiduka. :geda:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet ir geras sutapimas, as kaip tik irgi toki suniuka parke pafotkinau sestadieni, reikes prisiruosus imesti keleta foto :flowers: Labai fainos fotkes :super::geda::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, tu teisi 100 proc. :flowers:

Bet pamačiau minusus tik kai tu pirštu pabadei :lol:

Turi ne tik gerą akį, bet ir priekabi esi ten, kur reikia - iš tavęs išeis puiki fotografė manau :flowers:

Vakar eksperimentavau fotografuodama labai saulėtą dieną, kai saulė pačiam viršuje, plius parkelyje, pilnam medžių, tai tokių klaidų, kai iš galvos auga medžiai, šešėlių juostos per veidą ar plaukus - daug kur neišvengiau :( Atveri diafragmą ir medžių kitam krante nesimato, o eksperimentuodama pridarai ją ir še tau - kažkoks kamienas iš tolimo antro plano palei galvą jau akį rėžia :doh: Žodžiu mokomės toliau :super:

Klausimas patyrusioms: jei labai aštri saulėta diena, fotografuojant diafragmos prioritetu, ar galima sumažinti šviesos srautą, patenkantį ant žmogaus veido priveriant diafragmą? Jaučiu iš karto geriau žmogų perstatyti į šešėlį, nes joks diafragmos skaičiukas šiuo atveju nepadės, veidas ir nuotraukoj degs :hm:

p.s. Mano mažoji po vakar vėl nemažą slogą pasigavo :( bus man ją visur tampytis :flowers:

p.p.s. ...Mellysa, gal nori atlėkt 05.21 Kaunan ir pafotografuot su manim tas vestuves? :hm::geda: va tada tai jausčiausi rami :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:geda: Su mielu noru,jei tik tu gyventum Klaipedoje!!! O iki Kauno... neeeee....nedavaziuociau... :flowers: O kodel rami butum,juk ka as ten ismanau,tiek pat kiek ir tu!!! :super:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo modelio. veido korekcija, lyginant spalvas, pašarpint blakstienas.... mašinas šalin, kaip ir šaką dešinėje viršuje, ... :rolleyes: Šešėliai...su jais atsargiai kol neatkalus valdymo ir matymo.

Dabar jei veidai dega, yra laikas kada saulė būna labai aštri ir išigelbėjimas lysti į tolygų pavesį, laukti debesėlio ar spėptis medžio kamieno pavėsyje, kad nedegtų antras planas reikia stebėti, iso , išlaikymą kokius tavo fotikas mėgsta....kartais nuo per aštrios saulės jie lengvai išprotėja :mention:,,,,pati gelbėjuosi fotkindama M raidės nustymų( čia Cannone), bet nepajūngus manual objektyvui( akys mane pavedinėja) tada akutėje stebiu ekspozicijos parodymus, ir kartais padarau truputi į minuso pusę,....iso 100, jei noriu plaukiančio fono darau didelę skylę ( mažas f skaičiukas), jei ryškumo priveriu( didelis f skaičiuka)....tik tada modelis turi luktelt, kol nusitaikau - susireguliuoju....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aga, su antro plano degimu saulėtą dieną turiu rimtų problemų :unsure:

Štai jums akivaizdus įrodymas, išbandant naują objektyvą atidaryta diafragma:

66a6fc8412d4.jpg

Mergaitės, šiandien aš labai fotogeniška :mention: Kažkokia zaraza vakar užėjo ant akių, užtino abu paakiai kaip pas tikrą žibutę :flowers: Nėjau nei sportuot ir iš vis šiandien sakiau tūnosiu kaip kurmis savo urve ir gydysiuos lašiukais ir kompresais, o jei negerės (tfu tfu tfu) - reiks šauti pas daktarę :rolleyes:

Prie viso to gerumo dar pienligė užpuolė :flowers: Rimtai ko gero bus organizmas išsekęs :mellow:

Tiesa, šiandien vakare jau turėsiu blykstę, tai jei rytoj susitiksim ir įleis į Vytauto bažnyčią, iš karto ir norėčiau pasibandyti, kaip dirbt su ja :lol:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia, pavyzdžiui, (nežiūrim į kompoziciją) atrodo tarsi fotografuota su skirtingais nustatymais. O visas dariau pasirinkus diafragmos prioritetą f4. Vaizdas stipriai pasikeitė žengus žingsnelį į dešinę ir šalia blendos saulę dar papildomai pridengiant delnu.

50319e58996c.jpg

a30ddad843f9.jpg

Tie patys nustatymai, tik dar vienas žingsnelis dešinėn...

c245cca40f8b.jpg

Kaip manot, kiek man tokiai vištai reiks laiko pramokt daug maž normaliai fotografuot :mention::rolleyes:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.