Pereiti prie turinio
Nijoliux

Įdomesnės Nijoliux gyvenimo akimirkos :)

Rekomenduojami pranešimai

Čia, pavyzdžiui, (nežiūrim į kompoziciją) atrodo tarsi fotografuota su skirtingais nustatymais. O visas dariau pasirinkus diafragmos prioritetą f4. Vaizdas stipriai pasikeitė žengus žingsnelį į dešinę ir šalia blendos saulę dar papildomai pridengiant delnu.

50319e58996c.jpg

a30ddad843f9.jpg

Tie patys nustatymai, tik dar vienas žingsnelis dešinėn...

c245cca40f8b.jpg

Kaip manot, kiek man tokiai vištai reiks laiko pramokt daug maž normaliai fotografuot :unsure: :mellow:

...tą patį mes kalbėjom apie močiutes ant suoliuko... :rolleyes: Pakinta šviesos srauto kampas,,, :mention::flowers::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NESUPRANTU TAIS NUOTRAUKAIS BEVEIK NIEKO.is triju nuotrauku man labiausej patinka pirma,debesis ir zole is antros,o trecioj ir antroj nuotraukoj paneles nosis ir lupos raudonos gal man tik taip atrodo, as taip matou :rolleyes:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdedu kelias iš objektyvo AF 50mm f1.4G bandymų :flowers: (foto natur product, ty netaisytos).

Lauke:

ae5aa4fd1928.jpg

5a51f3f1bfb1.jpg

Kambary:

2fb31dace59a.jpg

9761ed5fb68c.jpg

690f2cbceec0.jpg

Paskutinė su nubeždžionauta idėja iš Etaruj :mention:

841fa0aeff3b.jpg

Kol kas išvadas pasidariau tokias:

Nuotraukos aišku nepalyginamai šviesesnės, ryškesnės, labai gražiai suliejamas antras planas. Lauke man būtinas fokusavimo žiedas, nes fotografuojant vaikus fokusas dažnai norėdavo nušokti į ryškesnį, antrą planą, todėl su žiedu jį pasikeisti žymiai greičiau ir patogiau, nei spragsėti užraktą kol sufokusuos tinkamai :mellow: Taip pat ir kambaryje fotografuojant išgaunamas jau visai kitas vaizdas, nebelieka to tamsumo, kaip su mano įprastu objektyvu :rolleyes:

Dar labai patogu, kad pasirinkus A režimą, duoda labai trumpus išlaikymus, o taip galima be baimės fotografuoti greitai judančius objektus, nesibaiminant, kad judesyje jie susilies :unsure:

Dabar minusai :lol:

Kol kas aišku pirmiausiai tai reikia išmokti su juo dirbti ir priprasti, nes kol kas sunkiai sekėsi susidraugauti su fokusu (beje, vyrui taip pat); tas zoomas tepu tepu irgi labai daro savo - lauke visur bėgte, kad spėtum užfiksuoti įdomesnius momentus (vis dar nenustygstančius vietoje vaikus, nes vaikų darželio teritorijoj išbandinėjau :flowers:); dėl to paties tepu tepu ir greitas kadravimas tampa sudėtingesniu reikalu :lol: Na o namie man pritrūko erdvės kambary, nes ypač fotografuojant du žmones teko prisiploti maksimaliai prie sienos, kad sutalpint abi į kadrą :lol: Taip gavosi apkapotų pakaušių ir galūnių :hm:

Na savaitgalį dar pasibandysiu 35 mm objektyvą, gal bus geriau :)

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiuša, tos trys nuotraukos eksperimentinės - jos mokymosi padarinys, tikrai ne akims paganyti įdėjau :mirksiukas:

Man pačiai nei viena iš jų nėra simpatiška - tiesiog jose geriausiai atsispindėjo, kiek daug galios turi vien tik pakeistas fotografavimo kampas :mirksiukas: :mirksiukas:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a vat kaip :flowers: atleisk ne taip supratou kalbu lietuviskai gerai.bet kartais nesuprantu :hihihi: atleisk :mirksiukas::mirksiukas::mirksiukas:

o tuos nuotraukos kurios dabar idejai fontastiski :geda: :lol: :tu:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ksiuša, tos trys nuotraukos eksperimentinės - jos mokymosi padarinys, tikrai ne akims paganyti įdėjau :flowers:

Man pačiai nei viena iš jų nėra simpatiška - tiesiog jose geriausiai atsispindėjo, kiek daug galios turi vien tik pakeistas fotografavimo kampas :hihihi::mirksiukas:

Jei trūksta erdvės paplackai, lipk ant kėdės, bus kitas erdvinis kampas, nesimatys tiek raukkšlių po akimis, tik stebėk, kad kaktos neraukytų, vien akimis žiūrėtų į tave, vos vos pakėkus galvą...O palakstymas gerai, aerobinio krūvio gausi, :mirksiukas: ypač paskui vaikus. ... kokybė nuotraukų , iš kart geresnė.... :mirksiukas:

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios grazios paskutines nuotraukos.... :mirksiukas: :mirksiukas: :mirksiukas::flowers::hihihi:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandieną pažaidėm piratus ir išbandėm namuose du fiksiukus: 50 mm f1.8 ir 35 mm f1.8 :(

Rezultatas su 50 mm objektyvu:

4ef54526c23b.jpg

b5bbe53b51e0.jpg

0b90197c46a6.jpg

d2346ebe69e2.jpg

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su 35 mm objektyvu :(

017ee9e6c4f0.jpg

7011701be24d.jpg

5041bf213fb5.jpg

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o su kuriuos mieliau paciai buvo fotkinti ?

o footosesija tai superine ,labai labai linksmutė.....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o su kuriuos mieliau paciai buvo fotkinti ?

o footosesija tai superine ,labai labai linksmutė.....

Mieliausias buvo tai brangiausias :flowers:

O jei rimčiau, tai iš tikrųjų, tas objektyvas, kur turėjau antradienį, man ir lipo labiausiai. Iš šiandieninių (abu iš pigesnių variantų) tai tiek pastebėjimų: 35 mm mano patalpoms gal tinkamesnis, daugiau vaizdo aprėpia; bet su 50 mm kažkodėl gražesnės spalvos gaunasi. Nors padirbėjus su nustatymais, panašiai ir su 35 mm išgavom... Tai dabar jau ir nežinau, ką pasirinksim - daviau abu objektyvus vyriškiui ir išlėkė jis su jais laukan pats pasibandyti. Ryt jau turim juos grąžinti, tai vis tiek kažką reiks nuspręsti... Jei to antradieninio 50 mm objektyvo kaina būtų panaši kaip šitų, tai imtum tą ir nesuktumėm galvos, bet jis dvigubai brangesnis, tai dabar sunku kažką apsispręsti :(

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.