Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū Milina, man irgi kartis jo nebūna... Bet ne už kalnų Kalėdos,o noriu šiemet šeimą ir draugus pamalonint savo darbeliais, taigi reikia darbuotis. Be to kai jau nebesumąstau ką daryt, panaršau internete, pasižiūriu kitų darbus ir ką nors sugalvoju. Mano saldainių dėžutė:

897ea3eeb792t.jpg

P.S. Milina, gražus tavo rėmelis, toks dvelkiantis ramybe...

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu virginijak

o bandei sulanktyti sia dezute, as irgi turiu toki maketa, bet niekaip neprisiruosiu jo atsispausdinti ir paziureti kas iseina :flower:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū visoms :) Milina, atspauzdinau ir sulanksčiau aš tą dėžutę, gavosi :girl_witch: , nors nelabai didelė, bet telpa 8 vafliniai saldainiai (užteks) :girl_witch: Spausdinau A4 formatu.

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jus tikros saunuoles..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks grozis virginija....man ir kazko daba ner noro jugti ta photshopa

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu merginos jus ir saunuoles :) kaip grazu viskas :) aisq man dar toli iki jusu, bet ikelsiu viena darbeli.Bandziau pagal pamokele daryti su burbulu.Vakar vakare.Zinau kad nieko ispudingo- tiesiok palieku jusu teismui- jusu akeles vistiek geriau pastebes kas ne taip. Lauksiu patarimo ir atsiliepimu :blushh:

84b50fe27cf6.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1139b9a21a4ct.jpg

*sweety*girl* sveika prisijungus. Čia tau :) už pirmą darbelį. Prisipažinsiu :D su burbulais kolkas nemoku dirbt, tai nelabai galiu komentuot. :)

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1139b9a21a4ct.jpg

*sweety*girl* sveika prisijungus. Čia tau :D už pirmą darbelį. Prisipažinsiu :) su burbulais kolkas nemoku dirbt, tai nelabai galiu komentuot. :)

aciu labi :) stengiuosi ismokti kanors.Jei nesunku gal galit pasakyti kur rasti pamokele kaip kalendorius daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.