Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Šiandien žaidžiau su saldainių popierėliais:

77c1426208d6t.jpg7eb52a17833et.jpge34b4618103ct.jpg19c3df872b1et.jpg286b23da4cb6t.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiandien žaidžiau su saldainių popierėliais:

Tavo darbeliai super visi.Saunuole :victory::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū *sweety*girl* :mirksiukas: Čia dar keletas:

90e54a8b7ee7t.jpgd3473c3750ddt.jpg3f778be595e9t.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš vis dar sėdžiu be Photoshopo, tai užsikabliavau dirbt su kita programėle, kur iš atskirų detalių galima sudėliot įvairiausius koliažus ir derinius. Įkelsiu parodyt porą savo pirmų blynų :mirksiukas:

4b572b6af092t.jpg

d32937de8e10t.jpg

902c647d8acet.jpg

aišku, rezultatas nėra toks geras kaip su PS, nes ten nėra jokių brush'ų ir kt. efektų, bet patyrę dalyviai tai tokių meno kūrinių sukuria, kad atsistebėt negaliu, iš kur pas žmones tiek fantazijos (jei būtų atskira temelė, tai įkelčiau pavyzdžių, kokių nerealių koliažų galima susikurti). Man tai čia labai gera įžanga į darbą su PS, daug visokių idėjų išsibandau, o su laiku pamėginsiu ir į PS kai kuriuos sugebėjimus ir mintis perkelt :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man neleime nutiko...dingo viskas is kompo...viskas....uzpuole snipinejimas ir istrine..daba vel reikes ieskoti viska savo photshopui

ojojoj kaip baisu, as kaip tik viska is kompo persikeliau i isorini harda, tai ir kompe vietos daugiau ir paciai ramiau :victory:

virginijak :rolleyes:

kaip gerai, kad yra noras kazka daryti, nu man nekyla rankos, nera nuotaikos kurti, atsidarau PS pabandau ka daryti, jei nesigauna kaip noriu - uzdarau ji isvis ir nelendu kuri laika :bigsmile:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš vis dar sėdžiu be Photoshopo, tai užsikabliavau dirbt su kita programėle, kur iš atskirų detalių galima sudėliot įvairiausius koliažus ir derinius. Įkelsiu parodyt porą savo pirmų blynų :rolleyes:

[Faini darbeliai, bet tos undines veidelis kaip per ruka, bet gal man prastai uzkrove foto- nzn.

merginos bukit gerutes kasnors duokit slaptazodi i musu kuryba. :bredis: Labai noriu pasisemti ideju noriu kaledom kanors padaryti.eisiu mokintis kaip kalendoriu daryti ir remeli sukurti is paveiksliuku :victory: Lauksiu slaptazodzio i az :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
[Faini darbeliai, bet tos undines veidelis kaip per ruka, bet gal man prastai uzkrove foto- nzn.

merginos bukit gerutes kasnors duokit slaptazodi i musu kuryba. :D Labai noriu pasisemti ideju noriu kaledom kanors padaryti.eisiu mokintis kaip kalendoriu daryti ir remeli sukurti is paveiksliuku :victory: Lauksiu slaptazodzio i az :geda:

:D :geda:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O čia kalėdinė dovana anytai :wub1: :flowers:

f90086e7a39et.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.