Pereiti prie turinio
vėja

pasvajokime

Rekomenduojami pranešimai

Dabar visi mokosi arba dirba kažką, bet pasvajokime, ko norėtume mokytis ar galbūt dirbti, jei galėtume. Tarkim, mokausi ar dirbu tai, bet dar norėčiau to ir to, ar to :doh:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiuo metu tai atrodo nenorėčiau nei dirbt nei mokintis :flowers: norėčiau būt tiesiog milijonierę, gulėt dabar kokioj seišelų saloj, su kokosu kuriame skanus vaisinis koktelis rankoje, baltas smėliukas, žydra jūra ummm....

O jeigu šiaip norėčiau kad ir pagal savo specialybę kurią mokinuosi, būt jau įsitvirtinus "rinkoje" turėt nulatines ir geriausiai vienodas pajamas kurių man užtektų savo norma tenkint :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar nei dirbu, nei mokausi, nes auginu leliuką ,bet svajoju, na gal mąstau atidaryti parduotuvę.. norėčiau savo nuosavo bizniuko, bet truputį baugu. virš dviejų metų sėdžiu namie, nuo visko atšokusi.. gal kas pasidalintų patirtimi, įspūdžiais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Agaaaaa... Indrute tiesiai i desimtuka :flowers::geda:

Noreciau ir as tiesiog super- fainai pailseti :geda:

Kadangi mano specialybe man labai patinka, tikrai labai noreciau tureti savo pvz., "Grozio studija" :cocktail:

O gal ir gerai "pasvajuoti" gal kada realybeje taip ir bus ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dirbu tai, ką noriu, bet dar trūksta veiklos- norėčiau vesti didesnius seminarus, didesnėse erdvėse...

Mokausi irgi tai, ką noriu...

Mano norai turi galimybę ir realizuotis...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar dirbu tai, ka jau senokai norejau dirbti, bet per paskutinius metus tie norai pasikeite..Dabar svajoju studijuoti fotografija ir su laiku tureti savo fotostudija,tiesiog buti pacios saves bose :geda: O kaip pavyks igyvendinti, dar kol kas nezinau :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dirbu megstama darba,bet noreciau "normalios'klases,kur galima butu daryti kazkokius projektus,kolektyvinius ar grupinius darbus ir t.t.

O jei jau pasvajoti apie kita profesija,tai noreciau kazko panasaus i sekretores darba-patinka 'knistis' tarp popieriu...

dar noreciau palankyti kokius anglu kursus-grynai del saves,bet bijau,kad smegenine "nebepanestu"...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip smagiai :wub1:

aš irgi mokausi tai ,ką noriu ir kas man patinka, tačiau visai norėčiau dar kažko meniško, alia fotografiją.. ir daug kitų dalykų. Kadangi ta tema pasvajojimo, tai labai norėčiau piešti, o to daryti nemoku :wub1:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as noreciau pabaigti mokslus ir istoti i koledza anglijoje- tiesiog gerai ismokti anglu kalba, o poto noreciau istoti i ir pratesti savo teisininko studijas anglijoje :wub1: siaip ispildoma mano svajone- tik reikia daug kantrypes, pastangu bei pasirizimo :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš noriu dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti, jau taip atsibodo sėdėt namie, tik va kad niekas nepriima, bet tikiu kad ir aš surasiu savo vietą

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš noriu dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti, jau taip atsibodo sėdėt namie, tik va kad niekas nepriima, bet tikiu kad ir aš surasiu savo vietą

tia tautas pats kas ir man ... irgi noriu dirbti, bet nerandu savo vietos po saule vis :ver:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as noreciau pabaigti mokslus ir istoti i koledza anglijoje- tiesiog gerai ismokti anglu kalba, o poto noreciau istoti i ir pratesti savo teisininko studijas anglijoje :ver: siaip ispildoma mano svajone- tik reikia daug kantrypes, pastangu bei pasirizimo :ver:

labai realus tavo noras :ver:

aš tai norėčiau irgi mokytis, bet man gyvenimo tam neužtektų ir pi nigų jau :ver: bet būtinai jaučiu baigsiu ne vieną aukštąjį :ver:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.