Pereiti prie turinio
haski

O aš darau taip...

Rekomenduojami pranešimai

Aš visada plaudama grindis, į vandenį kuriame mirkdaug šluotą įpilu skalbinių minkštiklio, namuose ilgai lieka gaivus kvapas.

O vieną kart kaip laiptinę praploviau taip, net kaimynė atėjo apklausti su kokiom priemonėm plaunu, nes visa laiptinė kvepėjo :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ir taip darau :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš grindis plaunu su kažkokiu skysčiu ten į vandenį su sėmenų aliejumi, o dulkes kai šluostau tai su skalbinių minkštikliu - labai skaniai tada pakvimpa :rolleyes:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš visada plaudama grindis, į vandenį kuriame mirkdaug šluotą įpilu skalbinių minkštiklio, namuose ilgai lieka gaivus kvapas.

O vieną kart kaip laiptinę praploviau taip, net kaimynė atėjo apklausti su kokiom priemonėm plaunu, nes visa laiptinė kvepėjo :rolleyes:

O ne slysta tada ? Mat mano mažius su kojinytėm tik vaikšto, baugu :brunette:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su minkštikliu gera idėja. Reiks pabandyt. Pati nebūčiau sugalvojus. :blink:

O ne slysta tada ? Mat mano mažius su kojinytėm tik vaikšto, baugu :mirksiukas:
Mūsų visos kojinės su tom gumytėm ant padukų, tai nebaisu. :D

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai i vandeni visokiu visokiausiu priemoniu pripilu. viena tabletyte chliorkes- kad isdezinfekuotu, siek tiek grindu ploviklio, kad isplautu ir skalbiniu minkstiklio kad kvepetu :mirksiukas: viskas vienu kartu :blink:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera ir naudinga temuke tik užmiršta kažkodėl :victory: keliam i viršu

1.Prieš skutant bulves, kad rankos neįjuostų, suvilgykite jas actu ir leiskite nudžiūti.

2. Jei jums sunku nulupti rūkytą dešrą, palaikykit ją pusę minutės šaltame vandenyje.

3. Kiaušinių baltymus išplaksite greičiau, jei kiaušinius prieš tai šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje.

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie kiausiniu baltymu plakima. Geriau baltymai issiplaka jeigu plakant iberiat truputi druskos.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geri patarimai,teks pabandyti su rukyta desra,nes man ji pastoviai blogai lupasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.