Pereiti prie turinio
kryste

Kibinai

Rekomenduojami pranešimai

Ne nu žinokit viskas ;)

Ryt varau pirkt sprandinės nes neturiu ir kepsiu, nes kitaip užpavydėsiu visom, nes žinau kas tai per gėris :mirksiukas:

as siandien gaminsiu- issitraukiau jau kiaulienos atsildyti..... uzsimaniau labai :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
gal kibinus gaminai? ;)

jo jo, pirmą kartą dariau ir labai labai skanūs išėjo visiems žiauriai patiko :mirksiukas:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dariau su faršu, nes taip mėsos nelabai mėgstu.. man ir su faršu skania igavosi :mirksiukas:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš dariau su faršu, nes taip mėsos nelabai mėgstu.. man ir su faršu skania igavosi :mirksiukas:

o as atvirksciai nemegstu farso..... arba valgau tik tuomet jeigu pati sumalu.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as visada darau su farsu, nepjausciaus mesos ne karto ;)

o jie turbut ir negali gautis neskanus, kai iskepu juos tai sunku pasakyti, kad stop uzteks jau valgyti, bet taip skanu :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirma partija kibinų jau kepą niam niam niam :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D

ot užkratą čia atnešiau jums :D

Skanaus :wub1: :) :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavosi kaip ir visada nuostabūs :wub1:

Padariau 40 kibinų, bet tešlos truputis dar liko, tai šuo surijo net nekramtes :D :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers:

ot užkratą čia atnešiau jums :flowers:

Skanaus :wub1: :) :D

gera uzkrata- niekad nmokejau kepti kibinukus,o cia stai tau- antra karta darausi jau :flowers: :D :D :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu zinot kaaaaaaaaaaaaaaa,jau rytoj vaziuosiu i turgeli pirkti ko reikia,nes jau taip uzsimanaiu kad oi oi oi ...o juk nestukiu taip erzinti negalima...:rolleyes: taigi ryt konstruosiu ir as.... :kadaryt:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu zinot kaaaaaaaaaaaaaaa

:kadaryt::rolleyes:

:victory: :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikras uzkratas as irgi darysiu kai laiko bus, labai jau skaniai atrodo :kadaryt:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.