Pereiti prie turinio
Bambyna

Savižudybė...

Rekomenduojami pranešimai

LABAI VERTINU GYVENIMA o apie savizudybe niekad negalvoju.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo tokio mineio,neslepsiu...Paauglysteje.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zmonike parašė:
Buvo tokio mineio,neslepsiu...Paauglysteje.

man ir pauglysteje, bet ne kiek rimtai bet kiek siaip kaip atrodytu tai, kaip namiskiai reaguotu ir pan, tikra kvailute buvau :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir man buvo ir bandziau su vaistais..siek tiek ligoninej pagulejau, bet iki siol nezinau, kaip gydytojai viska paaiskino mano tevams :this[1]: nes apie tai niekada nesikalbejom..tiesa sakant tuo metu buvo tikrai labai blogai, jauciau, kad esu blogas zmogus, kuris niekam nereikalingas :mirksiukas: manau priklauso, ar esi stiprus zmogus, o as tokia niekada nebuvau :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kilo tokios mintys,bet tik paauglisteje.buvau net prisigerusi tableciu,bet poto labaio issigandau kai nejauciau pusiausvyros ir kritau kai tik bandydavau atsistoti ant koju,bet dabar prisiminus juokinga darosi. :geda

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad savi?udybe tai i?eitis i? susidariusios padeties,tik ar tai i? taikrojo i?eitis...Vieni savi?udyb? laiko ?mogaus silpnumu,taeiau nemanau kad gyvybes atemimas sau yra LENGVAS DARBAS.Manau kad ?mogui nuo ja spaud?iamo problemo APTEMSTA PROTAS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Sindi ♥ parašė:
Manau kad savi?udybe tai i?eitis i? susidariusios padeties,tik ar tai i? taikrojo i?eitis...Vieni savi?udyb? laiko ?mogaus silpnumu,taeiau nemanau kad gyvybes atemimas sau yra LENGVAS DARBAS.Manau kad ?mogui nuo ja spaud?iamo problemo APTEMSTA PROTAS.

Tikrai sutinku :geda siaubinga situacija, kai taip nutinka..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir yra kil? tokio mineio, taeiau visada prisimindavau, kad taip pasielgus labai daug skausmo sukeleiau savo artimiesiems ir tokios mintys dingdavo !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir man paauglysteje buvo kilusiu tokiu minciu :bee dabar net geda prisiminti :susigedes ...Per daug reikalu sioje zemeje turiu :mirksiukas: gyvensiu kol pasensiu...

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nesiseka meileje, ypae pauglysteje, arba kai u?griuna dideles bedos, taip pat pauglysteje, manau,kad beveik kiekvienas pagalvoja apie savi?udyb?, bet ne kiekvienas sugeba pakelti prie? save ranka. Bet kai praeina pauglystes periodas, manau, kad nera tokio ?monio mastaneio, kaip sau gala pasidaryti. Nors atsiranda i?imeio, bet tai da?niausiai psichologi?kai palu?? ?mones buna, kurie neturi a ka atsiremti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  musia parašė:
Kai nesiseka meileje, ypae pauglysteje, arba kai u?griuna dideles bedos, taip pat pauglysteje, manau,kad beveik kiekvienas pagalvoja apie savi?udyb?, bet ne kiekvienas sugeba pakelti prie? save ranka. Bet kai praeina pauglystes periodas, manau, kad nera tokio ?monio mastaneio, kaip sau gala pasidaryti. Nors atsiranda i?imeio, bet tai da?niausiai psichologi?kai palu?? ?mones buna, kurie neturi a ka atsiremti.

nelaimingos meiles daznokas reiskinys kuris skatina apie tai galvot :D silpnesni asmenys tam ir pasiduoda :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Gintaras

Man kartais kai uzeijna tai uzeijna, tik kad drasos nera labai, nors zinau kad jei labiau kas butu tai gal ir isdrysciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.