Pereiti prie turinio
kicule

Į mokyklą šešerių ar septynerių metų?

Rekomenduojami pranešimai

Kaip prisimenu kaip sunku buvo apsispresti :rolleyes:

Palikom dar darže, kitais metais eis į priešmokyklin grupe, o kai į mokykla bus virš 7 metu :lol:

Ir gerai. Pirmoj, antroj klasėj dar palyginus nėra sunku, o vėliau daug naujos medžiagos. Ne tai, kad vaikas skaito, skaičiuoja, rašo lemia, kad jau jam laikas į mokyklą. Ne visi, o tiksliau retas, šešiamečiai sugeba susikaupt ilgesnį laiką, jie dar nori žaisti. o mokslas vis tik yra ne žaidimas, o rimtas darbas.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū už nuomonę,man iki šiol labai aktualu ir svarbu.

Didžiausia dilėma buvo tame kad dukrytė mano sausinukė ir visa laika ejo į grupė su vyresniais vaikučiais :rolleyes: Praejome mes ppt...svartėm-mastėm ir nusprendėm lik ir leisti į priešmokyklinė, o likus keliom dienom iki rugsėjo pirmos pranėšiau kad vis dėl to noriu palikti dar metams darže. Nors po to vis dar bandžiau saves paklausti ar teisingai elgiuosi :lol:

Dabar lanko "maišyta grupe" puse vaiku kitais metais eis į priešmokyklinė, puse į mokyklą.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos geriau nuo 7metu!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man rodos geriau nuo 7metu!

Na ziurint koks vaikas. :wub1:

jsi supranta daug ka galima ir nuo 6 metuku.. :mellow:

O jai dar nelabai tai gal nuo 7 patartiniau.. :flowers:

nu o kiciulei nezinau nei ka patart.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aišku žiurint koks vaikas, bet va šiuo metų kaip tik mums reikia apsispresti dėl paruošiamosios grupes tai kažkaip ne vienam iš tevu nekylo klausymas nuo kada leisti, išeina taip kad visi eina nuo 7 metu. o kas geriau tai čia yra individualu kiekvienoj šeimoj, aš ejau nuo 6 dar savo laikais, na gyvenu nieko baisaus neatsitiko. Mokinausi gerai, baigiau gerai, nesijaučiau jog buvo kažkoks skirtumas 6 ar 7, bet vėl gi kiekvienam yra asmeniškai

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.