Pereiti prie turinio
vėja

Kaip dažnai galima įsimylėti?

Rekomenduojami pranešimai

Ar dažnai jūs įsimylite? :rolleyes: Ar ilgam?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

niu jau 12 metu is tikruju myliu tik viena zmogu.

manau klausimeli reiktu kitaip sudelioti- ar daznai jus susizavite.....?

o susizavet tai kaip ir kiekvienas zmogus- daznai :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, kas kaip supranta. Įsimylėti su susižavėjimo atspalviu man ir yra. Mylėti juk visai kas kita :rolleyes:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na, kas kaip supranta. Įsimylėti su susižavėjimo atspalviu man ir yra. Mylėti juk visai kas kita :super:

as skiriu situos du dalykus, bet kad mano supratimu mylint viena vyra- kitais tik susizavi,o ne isimyli, nes meile ne metoma visiems..... neimanoma manau- cia isimylejau,o cia jau kita myliu,o to ankstesnio nebe jau. taip dariau budama nuo 12- 16 metu manau :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip tu skiri taip, ir ok :essen: Teisingai, mylint vieną vyrą nedalini meilės kirtiems.

O man įsimylėti ir pamilti yra skirtingi dalykai. įsimylėti man būtent yra ypatingai susižavėti, bet nereiškia mylėti :lol:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia jau žodžių žaismas įsimylėti/susižavėti/būti neabejingai ir t.t. bet esmė ta pati :essen:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip taip būtent.

Nu išsirutuliojo kalba apie žodžius :essen:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš rimtai buvau įsimylėjus 4 kartus :essen:

Paskutinė meilė suvystė iki galo mane :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na čia jau žodžių žaismas įsimylėti/susižavėti/būti neabejingai ir t.t. bet esmė ta pati :rolleyes:

na jeigu tai jums tas pats- tada isimylejus buvau gal kokius 5 kartus....... jeigu cia skaiciuojant nuo vaikystes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na jeigu tai jums tas pats

Kas tas pats??? :rolleyes: :) <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu mane meile aplanke 3kartus o jau 4 su visam.... :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kas tas pats??? :rolleyes: :) <_>

turiu omeny :) :) :D isimyleti, susizaveti :victory: :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.