Pereiti prie turinio
kicule

Kalafijorai

Rekomenduojami pranešimai

Gal zinote kokiu geru receptu su kalafijorais :flowers:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...labai kažko nedarau, be manęs , namuose,jų niekas nevalgo... :victory: apverdu, apvolioju džiuvėsėliuose ir svieste kepu, arba džiuvėsėliai, kiaušinis ir į fritiūrinę....mėgstu žalio į kokias pekino salotas, sau personalnai įsimesti..... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Receptu nezinau, bet manau paieskojus galima butu rasti ju gan nemazai..As tai paskutiniu metu nerealiai ''pasinesus'' ant kalafijoru surio padaze, keptu orkaiteje..As dazniausiai juos perku saldytus surio padaze, bet galima ta padaza patiems lengvai pasigaminti, skanumelis pasakiskas :flowers::lupos::sird:

 

30439678_8b0b15cc6d.jpg?v=0

 

Surio padazas


  • 2 saukstai sviesto
  • 2 saukstai miltu
  • 1 puodelis pieno
  • 1 puodelis tarkuoto Cheddar surio
  • Druskos ir pipiru pagal skoni

Islydykite sviesta ir imaisykite miltus, pavirkite kokias 2 minutes ant vidutines ugnies, bet neleiskite, kad pradetu kepti ir tamseti. Tuomet po truputi pilkite piena viska kartu maisant ir pavirkite ant vidutines ugnies kokias 10-15 min kol sutirstes verdant. Tuomet suberkite suri ir maisykite kol issilydys. Jei reikia, pridekite druskos ar pipiru pagal skoni.

p.s. Skystesniam padazui pilkite siek tiek daugiau pieno. Jei nenorite labai stipraus surio skonio, tuomet dekite maziau surio. Taip pat galite prideti kitu prieskoniu arba cesnako granuliu. Skanaus :sird:

 

Jei norite, kad kalafijorai greiciau iskeptu orkaiteje ir suris taip nedegtu, tuomet juos galite siek tiek pavirti, kol suminkstes ir tuomet sudeti i inda ir apipylus surio padazu juos apvolioti ir deti i orkaite. Bet man tai daug skaniau, kai suris siek tiek apdega :cray:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu Nicole uz receptuka, bus isbandytas :flowers:

 

man kaip patinka Kalafijorai :flowers:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš tai kalfiorų tik su sūriu apkeptus ir žinau :flowers: Reikės pabandyti su tokiu padažiuku, labai aičiū :flowers:

 

 

dar juos dedu į sriubą :flowers:


и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

 

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Troškinti žiediniai kopūstai

 

Gali būti kaip garnyras ar pagrindinis patiekalas.

Apvirti žiedinį kopūstą, jį susmulkinti. Pakepinti aliejuje smulkiai supjaustytą svogūno galvutę, tada suberti žiedinius kopūstus ir juos užpilti 2 kiaušinių plakinių. Baigiant kepti patiekalą pabarstyti žalumynais


Dovanėlėflow14.gif

 

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.