Pereiti prie turinio
Snapė

Ar tikite po mirtiniu gyvenimu?

Ar tikite po mirtiniu gyvenimu?  

17 narių prabalsavo

1. 1. Ar tikite po mirtiniu gyvenimu?

• Taip
      15
    • Ne
      2

Rekomenduojami pranešimai

Ir pasaisakykite ar tikite, ar ne? Ir kaip jūs įsivaizduojate tą po mirtinį gyvenimą?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikiu :bigsmile:

mane ta tema labai siurpina :brrr

Redagavo kicule

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir tikiu. Tik negaliu pasakyt kaip tai įsivaizduoju, bet tikrai žinau kad toks gyvenimas egzistuoja.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manęs ši tema visai nešiurpina. Manau, kad miręs žmogus tik tarsi kitą paltą apsivelka. Geriausias pavyzdys- vanduo: vanduo- ledas- garai- vanduo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu. Manęs tai taip pat nė kiek nešiurpina Man tai taip pat natūralu, kaip gimti, miegoti, valgyti, mylėtis...

Per šiuos metus jau palaidojau 4 artimus žmones. Aš žinau, kad jie šalia, tik kitokia forma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiu :)

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiuosi, kad jis yra

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as taip pat tikiu.bet pagalwokite jei wisa gyvenima tiketumet kad kaskas yra.beweik wisa sawo laika atiduotumete tam tikejimui ir pries pat mirti suprastumet kad nieko nebebus.....kaip tada elgtis?kaip jaustis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na as taip pat tikiu.bet pagalwokite jei wisa gyvenima tiketumet kad kaskas yra.beweik wisa sawo laika atiduotumete tam tikejimui ir pries pat mirti suprastumet kad nieko nebebus.....kaip tada elgtis?kaip jaustis ?

Nu tu parodyk kuris iš mūsų atiduodą visą savo laiką vien tik tam tikėjimui? Nei vienas. Visi tik pagalvojam kas bus po mirties, bet nekvaršinam ilgiau sau galvų, o tuo labiau savo laisvo laiko tam galvojimui tikrai neskiriam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nesakau apoiejus.juk yra kas dauk laiko skiria.na arba jei ir pagalwoji ar tiki wistiek butu apmaudu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiu pragaru, rojumi. Nors man kunigas sakė, kad tai tik būsenos

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir jis turbūt teisus...

Kažkoks nekatalikiškas kunigo pasakymas?..

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.