Pereiti prie turinio
Nicole

Idėjos vestuvių nuotraukoms

Rekomenduojami pranešimai

pirma nuotrauka superinė

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man labai grazios tokios sukneles :flowers: nesuprantu kodel cituojasi su visom nuotraukom :huh:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip grazu :huh:

man ypac kur derinys su zaluma :geda: zolyte, rastai zalia spalva, stalo papuosimai :wub1:

tokia gaiva :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole manau detales jos tik papildo pati vestuvini albuma bet paskui praejus keleriems metams noresi matyti veidus, nuotaikas jame o ne tik detales, nes atkreipiau demesio tu labai daug nuotrauku su detalem dedi, matyt tau jos patinka :zv: beabejo grazios bet tai tik tam tikru detaliu pabrezimas, o man patinka kai vestuviniame foto albume matosi puiki jaunuju nuotaika, kazkoks veiksmas :huh: cia tik mano subjektyvi nuomone

Na taip, Butaforija, kiekvienas turime savo skoni :flowers: Man labai patinka detales, bet taip pat labai svarbu ir emociju perteikimas..Dauguma cia idetu foto yra vienas paveiksliukas, kuriame sudetos kelios nuotraukos, todel gal ir atrodo, kad dedu daug detaliu, bet kartais viename paveiksliuke patinka butent kazkokia detale arba butent kazkokia nuotrauka, kurioje patiko emociju perteikimas, bet jei pradesiu su photoshopu karpyti uzims labai daug laiko :doh: Man pavyzdziui daugiau patinka nuotraukos darytos profiliu, kai zmogus demesi koncentruoja i kazka svarbaus ar mielo, nei kad pozuoja tiesiai i fotoaparata..Stai kad ir ta nuotrauka, kur nuotaka su jaunikiu stovi ant kelio besisypsodami vienas i kita, atrodo tiesiog liejasi nustabiomis emocijomis, meile, laime, pagarba vienas kitam...tiesiog miela ziureti i sia nuotrauka..taip pat labai svarbios man yra geles, mane zavi nuotraukos, kuriose matai nuotakos rankas, laikancias geliu puokste, ypac jei toje nuotraukoje matosi ir tik ka ant pirsto uzmautas vestuvinis ziedas..gal as vienintele tokia, bet man atrodo kiekvienas zmogus puokste laiko vis kitaip, vienas gali laikyti tvirtai sugniauzes pirstus, kitas - trapiai, lyg puokste butu padaryta is gleznu geleliu ir butu tarsi bijoma jas suspausti..taip pat labai zavi bateliu ir sukneles detales ir aisku svarbiausia, kad spalvos ir visa kita deretu, as gal truputi per daug pedantiska siuo atzvilgiu :wub1: Bet savo svajoniu albume noreciau matyti stai tokias nuotraukas, kokias cia ir dedu, su detalemis ir su tikru emociju pilnais veidais, o ne pozuotomis, kartais vos ne apsimestinemis, sypsenomis :doh:

mergaitės kad aš nemoku :geda: nemoku nuskanuoti

sakiau kai pabaigsiu mokslus tada pradėsdiu aiškinti kaip galima jas nuskanuoti ir kažką gal darysiu

bandysiu dar nuvažiuoti gal kartais turi dar neišmetęs jis tas juostas

Zana, juk gali nuvaziuoti i atelje ir paprasyti, kad nuskanuotu ir i CD irasytu :mda: Juosteles vargiai ar atgausi, dauguma fotografu turi autorines teises i juosteles ir ju lengvai neatiduos :zv:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia labiausiai patiko kaip pamerges padeda jaunajai su suknele, man isvis labai patinka veiksmo nuotraukos :flowers: Labai grazi ir nuotrauka, kur jaunoji prigludus prie jaunikio, matosi vestuvinis ziedas ant jaunikio rankos, spalvos nuostabiai dera - nuo siek tiek zalumos puoksteje iki vijokliu zalumos antrame plane :huh:

alder-11.jpg

Antroje nuotraukoje beveik nesimato veidu, bet ju ir nereikia, is kuno kalbos matyti nuostabi teviska meile :geda:

alder-2.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmoji nuotrauka su jaunaja veidrodyje :huh: :geda: :wub1: Labai grazi ir pamerges nuotrauka su geliu puokste, spalvos nuostabiai dera :doh::doh::mda:

charleston-1.jpg

Pirmoje nuotraukoje miela stebeti silta akimirka tarp mamos ir dukros :flowers: Antroje - fokusas ant geliu, bet antrame plane esantis mergytes veidelis tiesiog nuostabus :zv:

charleston-2.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar viena retro stiliaus vestuve :mda::zv::zv:

clifford-31.jpg

Trecia nuotrauka kazkas pasakisko :flowers: :huh: :geda:

clifford-4.jpg

Nuotakos blakstienos galbut siek tiek nenaturaliai atrodo, bet pati nuotrauka labai grazi :wub1: :doh::doh:

clifford-12.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.