Pereiti prie turinio
simple_girl

Pinigai. Kam galite išleisti labai daug, o kam ne?

Rekomenduojami pranešimai

Daug pinigu iseina maistui, negaila technikai, kai gero daikto norisi. Gaila drabuziams ir avalynei - norisi pakankamai gero ir ne itin brangaus daikto

man atvirksciai gaila maistui leisti pinigus.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi gaila maistui, bet taip jau iseina, kai seimoje keturi zmones ir dar katinas, kuris zalia mesa labai megsta.

Neskaitant katino, as jauniausia

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man ka?kaip maistui visai negaila, tod?l turb?t ramia ?irdim tiek i?leid?iu pinigų vien tik ant jo(apie 1000lt/m?n. gyvenam dviese). Ir tik dabar susimas?iau kad gal reiktų ka?kaip prad?t bi?k? pataupyt, nors kok? vien? ?imt? per m?nes? nuo maisto.

Bet kaip tai padaryt???

Ai negalila pinigų kurui, ? savaitę ma?daug buna apie 200lt per abi ma?inas. Negaila papildimam telefonų, nes kalb?t reik, o kit? kart ir norisi papliurpt, ir visi?kai negaila pinigų r?kalam juk tai malonumas :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho :lol:

Maistui a? i?leid?iu apie 150Lt/m?n. na kai jau pai?laidauju iki 200Lt/m?n. :doh:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kod?l? Na kaip ir nelabai daug. Pvz. dviem savait?m u?perku m?so, tai plius minus 200lt, per m?nes? jau 400lt. Pas mane namie visad rasi ?vie?ių agurkų, pomidorų, svog?nų lai?kų, krapų, bananų, apelsinų, dabar bra?kių po por? kilų kasdien, arbuzas arba melionas pakaitom, jogrtų, s?relių, kelių ru?ių de?rų ir t.t. Ir i?eina Eitvyde tie pinigai mygom...

Ir ?ia a? ne?skai?iavus visų pietavimų kavin?se.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat negaila maistui bei dovanoms, taciau gailiu leisti pinigus drabuziams, visada ieskau ispardavimu, nes man drabuziai greitai nusibosta, tad tikrai nesvaistau pinigu dizaineriu aprangai..:unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man taip pat negaila maistui bei dovanoms, taciau gailiu leisti pinigus drabuziams, visada ieskau ispardavimu, nes man drabuziai greitai nusibosta, tad tikrai nesvaistau pinigu dizaineriu aprangai..:this:

Aš irgi jau kam kam ,bet maistui išleidžiu daugiausia ir be gailesčio.O daugiau viskam gerai apgalvoju ką pirkti,ko ne.Spontaniškai retai kada perku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš irgi jau kam kam ,bet maistui išleidžiu daugiausia ir be gailesčio.O daugiau viskam gerai apgalvoju ką pirkti,ko ne.Spontaniškai retai kada perku.

visiskai su tavimi sutinku , aisku jei jau yra koks daigtas butynas , tai be gailescio nusiperku arba nuperku , bet ir yra , kaip kuriu kuriu reikia , bet buna kartais gaila pirkt :rolleyes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug pinigeliu galeciau isleisti vaikuciui , o gaila buna leisti ant niekuciu :mirksiukas:

66288.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaila leisti pinigelius savo suneliui galeciau pirkt ir pirkt :cray: ir dar ant rubu sau avalynes tikrai negaila :hm:

.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isleist labai daug galiu ant drabuziu,avalynes.

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taipat ant vaiko save visai apsileidau nieko nesiperku visai nezinau nuvaziuoju kur tai dukrai vis ziuriu vyras jau pyksta sako tuo basa vaiksciosi kiek galima tam vaikiui pirkt o ma vis maza tai dukrai ir maza....... :hm:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.