Pereiti prie turinio
Snapė

Įvaikinimas

?  

12 narių prabalsavo

1. 1. Ar galėtumėte tapti įtėviais beglobiui nekaltam vaikučiui?

• Žinoma. To tikslingai siekiame .
      0
    • Manau galėtume, esam apie tai kalbėje, bet dar nepasiryžę.
      6
    • Niekada apie tai garsiai su sutuoktiniu nekalbėjome.
      2
    • Ne. Norim turėti tik savo bioliginius vaikus.
      2
    • Ne. Nes bijome svetimų genų, ir kartu su jais gauti vaiką narkomaną, alkoholiką ir t.t.
      0
    • Ne. Nes kiekvienas privalom auginti savus vaikus.
      0
    • Tinkamo varianto neradau, bet apie jį parašysiu temoje.
      2

Rekomenduojami pranešimai

daug metų prižiūriu svetimus vaikučius, juos visus labai myliu, kai buvau danijoj visą vasarą buvau vadinama mama, man šitie žodžiai labai giliai įstrigo į širdį, šito vaikučio nematau tik 2 mėnesius, bet jo pasiilgau beprotiškai. savo vaikų neturiu, bet manau kad galima mylėti ir savus ir svetimus vaikučius. tikrai norėčiau ir galėčiau įsivaikinti vaikutį, bet kaip ir oksana, norėčiau įsivaikinti tik gimusį vaikutį.

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai net nezinau. Aisku,kai ziuriu kokia laida kur rodo paliktus mazus vaikucius,tai labai ju gaila,kartais net verkiu. Bet isivaikinti,tai nezinau ar galeciau. Dirbau vaiku globos namuose,tai tai buvo kaip pragaras,eini ryte i darba ir nezinai kas taves laukia. :kadaryt: Pas mus vaiku globos namuose maziuku beveik nebuvo,tik dideli,o mano dar grupe tokia superine buvo,svente buvo kai vaikai visi vietoj,kai negirti. Jei visdelto nuspresciau isivaikinti vaikiuka,tai tik gimusi.

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tiesų, š irgi kai neturiu vaikų, tai gal man ir atrodo, kad myliu visus be išimties :) Gal su laiku, jei kada jų nuosavų turėsiu, nuomonė pasikeis, juk visokia ta chemija galvoj pasidaro... Bet šiaip anksčiau apie tai galvodavau, kad galėčiau.. Iš esmės tai greičiausiai galėčiau, bet kaip mini ir dauguma čia - nuo kūdikystės... Kita vertus, šį klausimą galiu svarstyti tik tariamąja nuosaka, nes tikrai bent jau kol kas neturiu absoliučiai nieko, ką galėčiau tam vaikui suteikti, kalbant netgi ir apie materialius dalykus.. Manau, tokiam žingsniui ryžčiausi tik jau po daug metų, tikrai ne pačioje artimiausioje ateityje.

O dėl globos namų tai taip... Teko ten pabuvoti ir daugiau nebėjau..Mes buvom pas mažiukus gan, bet kurie jau laksto, ir jie visi į kiekvieną ateinantį žiūri kaip į mamą, prilekia apkabina ir taip prisispaudžioa, akd atrodo vaikas tas tave sutraiškys, mažiukai bet jiems taip reikia tos šilumos, kad ant tavęs vienos kokie trys sulipa ir pešasi dėl apkabinimo, mušasi, kad dabar apkabins ne tave, o mane. O išeiti iš tokių namų visiška katastrofa, nes jie visi ima verkti mama, mama, ir toks klyksmas, kad... žodžiu darilgai atsigauti negalėjau...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

balsavime neradau nieko tinkamo man-issivaikint galeciau,labai noreciau bet neturim dabar tokiu galimybiu.

ateity jei bus galimybiu tai tikrai noreciau :rolleyes:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Iš tiesų, š irgi kai neturiu vaikų, tai gal man ir atrodo, kad myliu visus be išimties :) Gal su laiku, jei kada jų nuosavų turėsiu, nuomonė pasikeis, juk visokia ta chemija galvoj pasidaro... Bet šiaip anksčiau apie tai galvodavau, kad galėčiau.. Iš esmės tai greičiausiai galėčiau, bet kaip mini ir dauguma čia - nuo kūdikystės... Kita vertus, šį klausimą galiu svarstyti tik tariamąja nuosaka, nes tikrai bent jau kol kas neturiu absoliučiai nieko, ką galėčiau tam vaikui suteikti, kalbant netgi ir apie materialius dalykus.. Manau, tokiam žingsniui ryžčiausi tik jau po daug metų, tikrai ne pačioje artimiausioje ateityje.

O dėl globos namų tai taip... Teko ten pabuvoti ir daugiau nebėjau..Mes buvom pas mažiukus gan, bet kurie jau laksto, ir jie visi į kiekvieną ateinantį žiūri kaip į mamą, prilekia apkabina ir taip prisispaudžioa, akd atrodo vaikas tas tave sutraiškys, mažiukai bet jiems taip reikia tos šilumos, kad ant tavęs vienos kokie trys sulipa ir pešasi dėl apkabinimo, mušasi, kad dabar apkabins ne tave, o mane. O išeiti iš tokių namų visiška katastrofa, nes jie visi ima verkti mama, mama, ir toks klyksmas, kad... žodžiu darilgai atsigauti negalėjau...

:rolleyes::flowers: :) ;) ;) :cry::cry:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt nesu tam sutverta,kad pasiimt svetimą ,kad ir niekuom nekaltą vaiką ir augint kaip savą.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.