Pereiti prie turinio
kicule

Šunų mylėtojų draugija :)

Rekomenduojami pranešimai

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano suniukai... :girl_dance:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš jau vakar apie tai paskaičiau, geriau būčiau neskaičius, visą dieną šunelis stovėjo prieš akis :rolleyes: , naktį net blogai miegojau :tongu: , kaip taip galima pasielgti, aš nesuprantu, išsigimėliai... Gerai kad šunelis liko gyvas, tikiuosi jis greit pasveiks ir pateks i geras rankas :flowers:

Deja, neišgyveno Pipiras :pana3:

http://www.delfi.lt/news/daily/crime/nuo-t...o.d?id=25987033

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip :flowers:

liudna...

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj, sveikinu :flowers:

Papasakok kaip atsirado? Kiek laiko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau nuotraukas Etaruj ugintinio, nu koooks man fainuolis, jau sakiau bet pasikartosiu, tikiuosi kada nors teks man ji paniurkyt :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj kažko tyli :flowers:

Snapė, kaip taviškis gyvena :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi mano tai kaip visada prisigalvoja veiklos visokios, tik spek ziuret :D

Bet siaip jauciasi kad jau nebe jaunyste, duksta nebe tiek jau ilgai, nebe tiek jau intensyviai.

Miske nebe laksto kaip beprotis, o ramiai slampineja nuo medzio prie medzio, ir valandos sociai keliom parom i prieki. Kur pvz anskciau reikedavo bent diveju valandu intensyvios veiklos, ir uztekdavo parai mazdau ir vel kaip varikliukas uzisvesdavo.

Na bet fainuolis vistiek jis man dar labai labai :D

Aciu kad klausi, Kicule :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimenu savo mylimuka Liuterį ir ta laika kai jis pradėjo vis rimtėti kaip sakant...Kai norėjo labiau ramiai pasivaiksčiuoti, negu lakstyti...

Mano Arabika jau dabar ramesne pasidarė...net gi per daug sakyčiau... Jaunutė dar...o tokia santūri :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia gal ir nuo harakterio dar priklauso?

Nes maniskis tai pastoviai reikaluose, dabar letesniuose bet pastoviai ka nors suka, rezga, daro, vagia ir t.t. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti... Man norisi kad jį žaismingesne būtų, o ji tokia "susigužus" vaikšto... Čia po rujos ji man tokia pasikeitus...tipo subrendo mergytė :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.